Ανακοίνωση της “Αλληλεγγύης” για την επίσκεψη Λοβέρδου

kaph-1.jpg 

 

Αγ. Ανάργυροι, 14/4/2011

Καταγγέλλω με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την απροκάλυπτη επίθεση που δεχτήκαμε τόσο οι συγκεντρωμένοι όσο και ο εγώ ίδιος από τους μπράβους του κ. Λοβέρδου και του δημάρχου κ. Σαράντη κατά την έλευση του κ. Λοβέρδου στο Α ΚΑΠΗ Aγ. Αναργύρων.

Όταν έγινε γνωστό ότι ο κ. Λοβερδος θα παραβρεθεί σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Α ΚΑΠΗ στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 100 κάτοικοι της περιοχής.

Προσωπικά συμμετείχα στη συγκέντρωση ως πληττόμενος από τα κυβερνητικά μέτρα δημότης και όχι ανταποκρινόμενος σε κάλεσμα κάποιου πολιτικού φορέα.

Καταγγέλλω τον Δήμαρχο κ. Σαράντη ο οποίος μου επιτέθηκε και κρατώντας με από το λαιμό με καθύβρισε με χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου.

Η αγανάκτηση και η οργή έχει φτάσει στα όρια της και το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι ότι όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Εμείς, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά των αντιλαϊκών μέτρων και της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που έχει οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Παναγιώτης Τερζόγλου

δημοτικός σύμβουλος της «Αλληλεγγύης»

Υ.Γ. Να σημειώσω ότι αύριο κιόλας θα καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Σαράντη και να δηλώσω δημόσια ότι τον καθιστώ υπεύθυνο για τη σωματική ακεραιότητα τόσο τη δικιά μου όσο και της οικογένειάς μου.

kaph-2.jpg

One thought on “Ανακοίνωση της “Αλληλεγγύης” για την επίσκεψη Λοβέρδου

  • 15 Απριλίου 2011, 00:22
    Permalink

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΑΙΩΝΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ .
    ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *