Αποτύχατε και ήρθε η ώρα να φύγετε…

Τα σημάδια της οικονοµικής κρίσης μετά την εφαρμογή του μνημονίου ΔΝΤ/Ε.Ε. είναι ήδη εδώ. Η μείωση του εισοδήματος των εργαζομένων και συνταξιούχων και η αλματώδης αύξηση της ανεργίας, ειδικά σε λαϊκές συνοικίες όπως οι δική μας, δημιουργούν μια εκρηκτική κοινωνική κατάσταση.

Στις συνέπειες αυτές προστίθεται από χτες ένα ακόμη πλήγμα. Ένα στα τρία παιδιά μένουν έξω από τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς. Συγκεκριμένα γίνανε περίπου 600 αιτήσεις και έγιναν αποδεκτές 410.

Παράλληλα η πολιτική του δήμου και του οργανισμού για μέγάλο διάστημα έχει αφήσει τους βρεφονηπιακούς σταθμούς χωρίς μόνιμο προσωπικό, έχει επιβάλει χαράτσι (τροφεία) το οποίο μείωσε φέτος (σε ποσοστό κοροϊδία 20%) μετά από μεγάλη πίεση των γονέων οι οποίοι φυσικά με υπογραφές ζητούσαν την κατάργησή τους.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού (ο οποίος παραιρήθηκε και ξεπαραιτήθηκε μέσα σε  λίγες ημέρες) ο Δήμαρχος και η δημοτική πλειοψηφία έχουν την απόλυτη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση.

Με την προκλητική (από την παράταξη που διοικεί τον Δήμο) αποδοχή του νεοφιλελεύθερου και καταστροφικού εκτρώματος,του νόμου Καλλικράτη είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για τις τραγικές συνέπειες που θα ακολουθήσουν.

Σας το λέμε καθαρά, υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο της κοινωνικής ισοπέδωσης. Από το δρόμο της υποτέλειας στις κυβερνητικές πολιτικές που έχετε διαλέξει.

Αυτή η πολιτική θα ηττηθεί και θα πάρετε την σύντομα απάντηση που σας αξίζει. Οι πρώτοι που θα σας δώσουν την απάντηση θα είναι οι ψηφοφόροι σας  στην βάση της κοινωνικής και πολιτικής αξιοπρέπειας.

Τέλειωσαν τα ψέμματα…

Υπάρχει άλλος δρόμος. Τώρα θα εκφραστούν σε μια ενωτική προγραμματική βάση, όλες οι δυνάμεις της κοινωνικής αντίστασης απέναντι στο μνημόνιο.

Δυνάμεις της αριστεράς.

Δυνάμεις της ριζοσπαστικής οικολογίας.

Δυνάμεις από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με την μετεξέλιξη του σε ακραίο νεοφιλελεύθερο κόμμα

Τοπικά κινήματα και κινήσεις πολιτών

Όλοι μαζί μπορούμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *