Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Αλληλεγγύης” στο Καματερό

Μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου έγιναν χτες και τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στο Καματερό.

kamatero_2.jpg

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλίες τριών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων εκπροσώπους της νέας γενιάς.

neolaia.jpg

 Η Ντίνα Τζουβάλα, η Πάντου Χρυσούλα και η Τσουκαλά-Σταθάκη Κωνσταντίνα μίλησαν για τις επιπτώσεις της επιβολής του “Μνημονίου” στην εκπαίδευση την ποιότητα ζωής την προσπάθεια ένταξης στην παραγωγή των νέων ανθρώπων, αλλά και την ανάγκη να αγωνιστούν και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση όλοι και κυρίως οι νέοι, για έναν δήμο αλληλέγγυο στην δοκιμαζόμενη κοινωνία. 

Είναι η ώρα όπως τόνισαν η νεολαία να βγει το προσκήνιο.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος και ο ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Τερζόγλου που ανέλυσαν τις θέσεις της δημοτικής κίνησης.

dimakos.jpg

Ειδικότερα ο Δημήτρης Δημάκος έκανε αναφορά στα προβλήματα του Καματερού, αλλά και στην ανάγκη της μαζικής συμμετοχής στις εκλογές και της εκλογικής καταδίκης των δυνάμεων που διοικούσαν τους δύο Δήμους. Κάλεσε τους δημότες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της “Αλληλεγγύης” σαν την δύναμη που ήταν πριν τις εκλογές αλλά θα είναι και μετά κοντά στους πολίτες.

terzo_.jpg

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Τερζόγλου μίλησε για τις θέσεις της Αλληλεγγύης με βάση τις οποίες ζητάει την ψήφο των πολιτών. Τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης, είναι ψηφοδέλτιο που βγήκε μέσα από την κοινωνία και από τους αγώνες που δώσαμε τα τελευταία χρόνια, δεν βγήκε ούτε σε κομματικά γραφεία αλλά ούτε με συναλλαγές θέσεων και παραγόντων.

Τον λόγο μετά πήραν δύο ιστορικές μορφές του Καματερού.

katsaros.jpg

Ο επί 12 χρόνια (1978-1990)  Δήμαρχος  Βασίλης Κατσαρός ο οποίος ζήτησε από την “Αλληλεγγύη” να είναι τολμηρή να ζητήσει απο τους δημότες την πλειοψηφία, γιατί πραγματικά με τις θέσεις που έχει μπορεί να το κάνει, αλλά κυρίως να είναι και την επόμενη μέρα δίπλα στον πολίτη ειδικά στην επόμενη κρίσιμη για την συνοχή της κοινωνίας περίοδο.

pasias.jpg

Τέλος ο αγωνιστής με Α κεφαλαίο, ο οποίος μόνο έχει δώσει και ποτέ δεν έχει ζητήσει κάτι από την αριστερά ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ εσ. Ηλίας Πασιάς, έκλεισε την εκδήλωση με κάλεσμα να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη, μέχρι την τελευταία στιγμή πόρτα-πόρτα για το ψηφοδέλτιο της “Αλληλεγγύης”. Γιατί την επόμενη περίοδο πρέπε να υπάρχουν ισχυρές αντιστάσεις παντού, αλλά και πραγματική αλληλεγγύη για τον εργαζόμενο λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *