Ε! ΟΧΙ … ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ

Είτε το θέλουμε είτε όχι, το μνημόνιο, ο Καλλικράτης, η απώλεια “μέρους” της εθνικής κυριαρχίας κ.α. έχουν κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή της χώρας και επηρεάζουν άμεσα και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοέμβρη 2010.

Είτε μας αρέσει είτε όχι (που είναι σίγουρο ότι δεν μας αρέσει) η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί μια μετατόπιση ευθυνών. Επιχειρεί να παρουσιάσει τους πολίτες όλης της χώρας, συνυπεύθυνους της νεοφιλελεύθερων πολιτικών που εφάρμοσαν τόσο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όσο και οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. με την καθοδήγηση της Ε.Ε. Η όλη προσπάθεια του επιτελείου του κ. Παπανδρέου συνοψίζεται στη φράση του “επι των ειδικών αποστολών” κ. Πάγκαλου: MAZI ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!

Ως ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ αισθανθήκαμε την ανάγκη να φωνάξουμε: OXI ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.
Και το κάναμε μέσω μιας αφίσας η οποία έχει πολλούς αποδέκτες.

Πρώτος αποδέκτης είναι, ο κ. Πάγκαλος και συνολικά η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, η οποία έχει σοβαρές πολιτικές ευθύνες για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας.

Δεύτερος αποδέκτης είναι οι δυνάμεις εκείνες, κοινωνικές, συνδικαλιστικές, δημοτικές κ.α. που στηρίζουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζουν στο χώρο ευθύνης τους την πολιτική του και κατά συνέπεια, αναλαμβάνουν και το μερίδιο των πολιτικών ευθυνών που τους αναλογεί.

Τρίτος αποδέκτης ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή που ξοδεύουν πολλά χρήματα σε λαμπερές, επικοινωνιακού χαρακτήρα εκδηλώσεις που δεν έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα αλλά μικροπολιτική σκοπιμότητα.

Τέταρτος αποδέκτης είναι οι πολίτες. Οι δημότες των Αγίων Αναργύρων – Καματερού, οι μικρομεσαίοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι φοιτητές, οι μετανάστες κ.α. που σήμερα καταδυναστεύονται από την σκληρή αντιλαϊκή  πολιτική της κυβέρνησης του μνημονίου και των Δημάρχων των … μνημονίων.

Σε όλους αυτούς θέλουμε να πούμε ότι: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!
Στο δικό μας τραπέζι δεν είναι καλεσμένοι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ και κάθε λογής ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, αλλά άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας και της ξεχασμένης … της άλλης κοινωνίας.
Με αυτούς μας αρέσει να … τρώμε!!!

afisa_takis_mikri.jpg

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *