Μας “αποχαιρέτησε” πρόωρα ο Παναγιώτης Βακόνδιος…

vakondios_anoixti_agkalia.jpg

Την Τρίτη 30 Ιουλίου, “έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Βακόνδιος.

Ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με Α. “Ανοιχτή Αγκαλιά”, συνιδρυτής του πρώτου Κοινωνικού Ιατρείου για Άτομα με Αναπηρία, Παρολυμπιονίκης και εκλεγμένος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Παναγιώτης Βακόνδιος στάθηκε χαμογελαστός, αισιόδοξος και δυνατός. Στάθηκε γνήσιος αγωνιστής για τα δικαιώματα των παιδιών με αναπηρία και των οικογενειών τους -όντας και ο ίδιος μέλος της αναπηρικής οικογένειας- και έθεσε τα θεμέλια, με την αφοσίωσή του στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, για την υποστήριξη όλων των ατόμων με αναπηρία και των πολιτών που την έχουν ανάγκη.

Η δημοτική μας κίνηση είχε την ευτυχία να βρεθεί το προήγούμενο διάστημα στην φιλόξενη έδρα της “Ανοιχτής Αγκαλιάς” στους Αγίους Αναργύρους, σε μια “πηγή ζωής” όπως πραγματικά την νοιώσαμε, και να δεχτεί τη ζεστασιά των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτή την “οικογένεια”, σε αυτή την “αγκαλιά”, που με τόση επιμονή και μεράκι ξεκίνησε και έστησε ο Παναγιώτης Βακόνδιος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην “Αγκαλιά” του, στους συγγενείς και φίλους του, και δεσμευόμαστε για την ενίσχυση του αγώνα και για την στήριξη των ατόμων, των οικογενειών και των φίλων Ατόμων με Αναπηρία όπου ο ίδιος με στοχοπροσήλωση υπηρέτησε όλο το προηγούμενο διάστημα.

 Η γνωριμία με τον ίδιο, αλλά και με ολόκληρη την οικογένεια της “Ανοιχτής Αγκαλιάς” μας σημάδεψε ειλικρινά.

 Καλό Ταξίδι αγαπητέ Παναγιώτη

το συντονιστικό της δημοτικής κίνησης
“Αλληλεγγύη, η δύναμή μας”
Άγ.Ανάργυροι-Καματερό 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *