ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7/11/2010, διεξάγονται στην πιό δύσκολη, από τη μεταπολίτευση, εποχή για τους εργαζόμενους. Η υπογραφή μνημονίου (για τρίτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους) αυτή τη φορά από τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τη χώρα σε μιά ακόμη “κατοχή” και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία κ.α. στη πείνα και την εξαθλίωση.
Μία μία οι λαϊκές και κοινωνικές κατακτήσεις ακυρώνονται, προκειμένου να μη θιγούν τα κέρδη των τραπεζιτών, των τοκογλύφων, των εργολάβων και των κάθε λογής αεριτζήδων που λυμαίνονται τη χώρα. Αυτό το ρόλο εξυπηρετεί και ο “Καλλικράτης” ο οποίος θεσμοθετήθηκε για να ακυρώσει τον πραγματικό ρόλο της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.
Τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη Ν.Δ. με τη στήριξη των καναλιών, επιχειρείται η προεκλογική περίοδος να διεξαχθεί μακρυά από τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών, είτε αυτά είναι ευρύτερης είτε τοπικής σημασίας. Οι πολίτες να οδηγηθούν στην αποχή και όσοι κάνουν το τόλμημα και ψηφίσουν, να το κάνουν με βάση διλήμματα και εκβιασμούς.
Στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, προσπαθώντας να αντιστρέψουμε αυτό το κλίμα, βάλαμε για διάλογο με τους δημότες, μέσα από τα φυλλάδια μας για την κρίση, το περιβάλλον, την παιδεία κ.α. ζητήματα που πιστεύουμε ότι τους απασχολούν. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας.
Σε αυτό το πλαίσιο και επειδή πιστεύουμε ότι ο δημόσιος διάλογος μπροστά στους δημότες είναι υποχρεωτικός για όλους εμάς που ζητάμε την ψήφο του, καλούμε τους υποψηφίους Δημάρχους κ. Σαράντη Ν., Δανάκο Χρ. και Κατσαντώνη Δ., σε δημόσιο ανοικτό διάλογο σε χώρο και με διαδικασία που θα αποφασιστεί από κοινού.
Από την πλευρά μας το μόνο ζήτημα που βάζουμε είναι, στην ατζέντα του διαλόγου να περιληφθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους δημότες, όπως το μνημόνιο, ο Καλλικράτης, η παιδεία, κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά ζητήματα, ελεύθεροι χώροι, προαστιακός, 301, πάρκο Α. Τρίτσης κ.α.

afisa_takis_mikri2.jpg

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *