Πρόβες στο σκοτάδι!

midnight_beer_by_lestrovoy1.jpg

Ξεκίνησαν στο θεατράκι του πάρκου Τρίτσης οι τελικές πρόβες για την παράσταση του τμήματος κλασικού μπαλέτου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου. Θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή 20/6 που είναι και η παράσταση. Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, επανάληψη της περσινής, και κατά “παράβαση” της συνήθους πρακτικής όλων των σχολών μπαλέτου (και της δικής μας) για παραστάσεις ανά δύο χρόνια. Παρόλ’ αυτά η σημερινή πρόβα διεξάχθηκε στο σκοτάδι!!!

Περί τα 100 παιδιά, ανάμεσά τους και τετράχρονα, περίμεναν υπομονετικά στα παρασκήνια σε βαθύ σκότος, χωρίς ούτε ένα λαμπτήρα… Ολος ο χώρος του θεάτρου φωτιζόταν μόνο από δύο επιδαπέδιους προβολείς στη σκηνή, που είχαν φέρει οι δάσκαλοι, γνωρίζοντας ότι το θέατρο έχει δικό του φωτισμό. Φυσικά, με αυτά τα μέσα ούτε ο χώρος του θεάτρου μπορούσε να φωτιστεί, αλλά ούτε και η σκηνή όταν η πρόβα απαιτούσε την παρουσία πολλών παιδιών.

Προφανώς η διοίκηση του Πολιτιστικού Οργανισμού θα πρέπει να εξασφαλίσει όλα τα μέσα για την ασφάλεια των παιδιών. Είναι αδιανόητο να συνεχιστούν με τέτοιες συνθήκες οι πρόβες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *