Συνελήφθη ο δήμαρχος Καισαριανής

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, οδηγείται ο δήμαρχος Καισαριανής Σπύρος Τζόκας αφού κρατήθηκε από το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής.
Στις 9 το πρωί συνεργεία του δήμου Καισαριανής ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού στο χώρο του Σκοπευτηρίου, προκειμένου να λειτουργήσει μουσείο Εθνικής Αντίστασης σε νεοκλασσικό οίκημα που βρίσκεται ήδη στο χώρο.
Ωστόσο, η Πανελλήνια Σκοπευτική Εταιρία η οποία βρίσκεται σε αντιδικία με το δήμο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, διεκδικεί την ιδιοκτησία του χώρου, κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δημάρχου Καισαριανής Σπ.Τζόκα, του πρώην δημάρχου κ.Μπαρτζώκα και της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δέσποινας Ανδριώτου.
Οπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Μαριάννα Κραουνάκη στο ΑΠΕ, ο δήμος κάνει έκκληση στους κατοίκους της Καισαριανής να συγκεντρωθούν στο χώρο του Σκοπευτηρίου, ενώ ήδη έχει αρχίσει και μαζεύεται κόσμος και μαθητές από τα σχολεία της περιοχής.

πηγή: Καθημερινή 

One thought on “Συνελήφθη ο δήμαρχος Καισαριανής

  • 8 Μαΐου 2008, 07:18
    Permalink

    Στο Ελληνικό απεργίες πείνας, στην Πρέβεζα δυναμικό ξήλωμα κεραιών κινητής τηλεφωνίας, στην Καισαριανή δυναμική είσοδος σε ελεύθερο χώρο….Μερικοί δήμαρχοι είναι πραγματικά δημοτικοί άρχοντες, με την ακριβή ετυμολογία του όρου. Άλλοι πάλι επιδίδονται σε επικοινωνιακά τρυκ για να καλύψουν την ανυπαρξία τους κι άλλοι απλά θεωρούν εαυτούς αμέτοχους. Ο δε συνδυασμός των δύο τελευταίων βλάπτει σοβαρά το Δήμο. Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *