ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Στην πρόσκληση για την 24η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας που θα γίνει την Τρίτη 15/11/2011 και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο, συμπεριλαμβάνεται ως πρώτο θέμα: Λήψη απόφασης σχετικά με το ειδικό τέλος ακινήτων.

Η εισήγηση του Δημάρχου ο οποίος και το εισηγείται, έχει ως εξής: Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού αναγνωρίζει ότι μέσα στην περίοδο αυτή της βαρύτατης οικονομικής κρίσης υπάρχουν κάτοικοι της πόλης, που αντικειμενικά αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων. Παρακαλούμε για τη λήψη απόφασης για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων.

Προφανώς ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του, δεν έχουν αντιληφθεί την κατακραυγή που ξεσήκωσε η απαράδεκτη ανακοίνωση τους που χαρακτηρίζει φοροφυγάδες όσους αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι. Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι πριν λίγες ημέρες, αναγκάστηκε σε παραίτηση η κυβέρνηση του μνημονίου και της εξαθλίωσης των εργαζομένων.

Ότι προκειμένου να γλυτώσουν τη λαϊκή οργή και να διασωθούν οι πολιτικοί τους φίλοι, αποφάσισαν να συνεργαστούν με τους νοσταλγούς του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, με ότι πιό αντιδραστικό έχει να δείξει σήμερα η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Και πως να το αντιληφθούν άλλωστε, όταν είναι πρωταγωνιστές στην επιβολή χαρατσιών. Όταν σπεύδουν πρώτοι από όλους, να αυξήσουν τέλη και δίδακτρα, στερώντας πόρους από τις οικογένειες των δημοτών, όταν πρωτοστατούν στη μείωση των παροχών υγείας, παιδείας και πολιτισμού, διατηρώντας όμως για τους εαυτούς τους παχυλούς μισθούς και προνόμια.

Αυτή η εισήγηση δεν πρέπει να υπερψηφιστεί.

Καλούμε τους φορείς (επαγγελματικούς και εργατικούς) του Δήμου, τις επιτροπές κατοίκων, τους συλλόγους καθώς και κάθε δημότη που δοκιμάζεται, να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να πάρει το λόγο και να απαιτήσουν: Ο Δήμος μας, όπως κάνουν και άλλοι Δήμοι, να σταθεί αρωγός στους δημότες που πλήττονται από τη ληστρική πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και τραπεζιτών. 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Δημοτική κίνηση Αγίων Αναργύρων – Καματερού

One thought on “ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

  • 8 Φεβρουαρίου 2012, 04:53
    Permalink

    οπως ξερουμε ο δημαρχος ειναι του πασοκ ε, δεν περιμενουμε και να παει κοντρα στο κομα του.
    οταν ξαναερθουν εκλογες να δουμε ολοι οι σωτηρες πως θα κατεβουν στις πλατειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *