ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ

ΑΘΗΝΑ 22/9/2010

Αγαπητέ φίλε,
σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολη απόφαση που πήρες να συμμετέχεις στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Αγαπητοί φίλοι,
όπως γνωρίζετε, ειδικά αυτές οι εκλογές στις 7 Νοέμβρη 2010 διεξάγονται με το λαό ανάμεσα στις συμπληγάδες πέτρες του Μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους συμμάχους της ΔΝΤ, ΕΚΤ και Ε.Ε.

Για μια ακόμη φορά, οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία, οι μετανάστες και όλοι αυτοί που κατ ευφημισμό αποκαλούνται «μη έχοντες», καλούνται να πληρώσουν την κρίση που δημιούργησαν τα τραπεζικά κέντρα, οι τοκογλύφοι και οι αντεργατικές πολιτικές της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Τα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές του μνημονίου και του Καλλικράτη, είναι ιδιαίτερα έντονα σε περιοχές όπως η δική μας και είναι βέβαιο ότι θα ενταθούν, εφόσον στις επερχόμενες εκλογές επικρατήσουν πάλι οι δυνάμεις που τις στηρίζουν. Η περίοδος 2006 – 2010 με τις καταστροφικές δια τους δημότες, πολιτικές που άσκησαν οι Δημοτικές αρχές του κ. Σαράντη και του κ. Καμαρινόπουλου, πρέπει να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι Διοικήσεις αυτές δεν φτάνει μόνο να καταδικαστούν σκληρά από τους δημότες των Αγίων Αναργύρων – Καματερού, αλλά πρέπει να αντικατασταθούν από μια νέα πλειοψηφία που θα δίνει τον πρώτο λόγο στο δημότη. Θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί από την κεντρική Διοίκηση και θα αντιπαλεύει πολιτικές που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την καθημερινή ζωή των πολιτών.

Στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ πιστεύουμε ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νέα πλειοψηφία στην πόλη μας. Η κοινή μας κάθοδο στις εκλογές του Νοέμβρη, θα απελευθερώσει κοινωνικές δυνάμεις αλλά και άτομα που σήμερα βρίσκονται στο περιθώριο. Σε αυτήν την κατεύθυνση σας απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση διαλόγου και συνεννόησης. Είναι καιρός ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού να ξαναστρίψει ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Για την Αλληλεγγύη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, Υποψήφιος Δήμαρχος