ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Πλουτάρχου και Αετομηλίτσης) ο Σύλλογος Εκαπιδευτικών Π.Ε.«Δ. ΓΛΗΝΟΣ» καλεί τους φορείς των δήμων Ιλίου, Πετρούπολης και Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε ανοιχτή σύσκεψη ενάντια στο νέο Μνημόνιο, τη λεηλασία των λαϊκών – κοινωνικών δικαιωμάτων και τη φτώχεια.

Η πρόσκληση που απευθύνεται στην Γ’ ΕΛΜΕ Αθηνών, στο Σύλλογο Π.Ε. Αγ. Αναργύρων, στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Καματερού – Αγ. Αναργύρων, στις Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Καματερού – Αγ. Αναργύρων, σε Κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς και συλλογικότητες των Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Καματερού – Αγ. Αναργύρων, στους Τομεάρχες Φαρμακοποιών των τριών Δήμων, στο Παράρτημα Συνδικάτου οικοδόμων, στους Εμπορικούς Συλλόγους των τριών Δήμων, στις Δημοτικές Παρατάξεις των τριών Δήμων, στις Ανοιχτές Λαϊκές Συνελεύσεις των τριών Δήμων κλπ έχει ως εξής:

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Γληνός» μπροστά στη νέα πρωτοφανή επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι με το νέο Μνημόνιο, το νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων και την ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής που έχει ως αποτέλεσμα να απλώνεται γύρω μας η ανεργία, η φτώχεια και η ανέχεια, καλούμε όλα τα σωματεία, τους κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς και συλλογικότητες των Δήμων: Ιλίου, Πετρούπολης, Καματερού – Αγ. Αναργύρων σε ανοιχτή σύσκεψη φορέων, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ. στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Πλουτάρχου και Αετομηλίτσης)

– Να ενημερωθούμε και να ανταλλάξουμε θέσεις και απόψεις

– Να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να συντονίσουμε τη δράση μας γύρω από τα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης στα σχολεία, τους χώρους εργασίας, τις γειτονιές.

– Να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στο νέο Μνημόνιο κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.

Προτείνουμε:

– Την από κοινού σύνταξη κειμένου ενάντια στο νέο Μνημόνιο και τη λεηλασία των λαϊκών – κοινωνικών δικαιωμάτων.

– Την οργάνωση συγκέντρωσης – πορείας, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου

– Συναυλία από τους μαθητές των μουσικών Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων.

Ενότητα – Αγώνας – Αντίσταση – Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη

Όχι στο νέο – Μνημόνιο και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.

Για να μην πληρώσουμε οι εργαζόμενοι και τα παιδιά μας την καπιταλιστική κρίση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *