Αρχίζουν σήμερα τα μαθήματα σκίτσου και γελοιογραφίας

afisa_grafeia2_mikri.jpg 

Εμείς στην ΑΠΟΔΡΑΣΗ πιστεύουμε πως ο πολιτισμός είναι η απαρχή της γνώσης και η διέξοδος στην αδράνεια και την αδιαφορία. Πιστεύουμε πως τα πολιτιστικά δρώμενα πρέπει να είναι ανοιχτά και πολυπολιτισμικά και η συμμετοχή σ’ αυτά δωρεάν και ανιδιοτελής.

Στα πλαίσια της εισφοράς στα πολιτιστικά του δήμου μας η ΑΠΟΔΡΑΣΗ διοργανώνει δωρεάν μαθήματα σκίτσου και γελοιογραφίας με τον γνωστό με τον σκιτσογράφο Βαγγέλη Χερουβείμ.
Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 6 Απρίλη 2009 στις 8,30 μμ στο στέκι της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ (Κωνσταντινουπόλεως 105) και θα συνεχιστούν κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.
Προσκαλούμε όλους τους νέους αλλά και τους λιγότερο νέους να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια και να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία του σκίτσου από έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Μιχιάρ Εκτάμι στο στέκι της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

To Σάββατο ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζοµένων στην Ελλάδα Μιχιάρ Εκτάμι, επισκέφθηκε το στέκι της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ. Με τον Μιχιάρ συζητήσαμε τρόπους, με τους οποίους μπορεί να συνεχιστεί η αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Επίσης ο Μιχιάρ συγκινημένος φωτογραφήθηκε μπροστά, στα αναρτημένα στο στέκι, έργα μικρών μαθητών της Τζούλιας Αθανασάκη με θέμα τις σφαγές στη Γάζα.

ektami.jpg

One thought on “Αρχίζουν σήμερα τα μαθήματα σκίτσου και γελοιογραφίας

  • 8 Οκτωβρίου 2009, 12:30
    Permalink

    Γεια σας ενδιαφερομαι για το μαθημα σκιτσου αλλα η ωρα δεν με βολευει γιατι εκεινη την ωρα
    εχω σχολειο… πραγματοποιουνται και πρωινα μαθηματα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *