Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων: Έγινε λάθος…

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κ. Νίκος Σαράντης διαβεβαίωσε τον συντονιστή της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ κ. Γ. Καραγάκια ότι το ξήλωμα των αφισών του 2ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ, έγινε μεν από τον Δήμο, αλλά ήταν λάθος ενός υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Δήμαρχος, ο υπάλληλος είχε πάρει εντολή να κατεβάσει αφίσες εμπορικών συναυλιών αλλά έκανε λάθος και μαζί με αυτές κατέβασε του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ και του Φεστιβάλ της ΚΝΕ!!!

Ελπίζουμε στο μέλλον να μην ξανασυμβεί το ίδιο λάθος…

Εν το μεταξύ σήμερα έγινε παράσταση διαμαρτυρίας από την ΚΟΒ ΚΚΕ Αγίων Αναργύρων στον Δήμαρχο. Συγκεκριμένα στο blog της Δημοκρατικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Κ.Κ.Ε.
Μαζική και δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη των ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων του ΚΚΕ στο δήμαρχο Νίκο Σαράντη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη αποκαθήλωση υλικών του Φεστιβάλ ΚΚΕ-ΚΝΕ.
Πιο συγκεκριμένα επί τρεις ημέρες δημοτικοί υπάλληλοι σκίζουν χαρτόνια που προπαγανδίζουν το Φεστιβάλ.
Μάλιστα σήμερα είχαν συγκεντρώσει τα χαρτόνια σε σακούλα του δήμου την οποία είχαν αφήσει σε κοινή θέα στην κεντρική πλατεία.
Τη συγκεκριμένη σακούλα μετέφεραν τα μέλη του ΚΚΕ στο γραφείο του δημάρχου απαιτώντας εξηγήσεις, τη στιγμή μάλιστα που χθες το βράδυ υπήρξε τηλεφωνική διαβεβαίωση από τον ίδιο οτι μέχρι τη λήξη του Φεστιβάλ δε θα υπάρξει πρόβλημα.
Ο δήμαρχος είπε οτι εντολή της διοίκησης είναι να μη βγαίνουν πολιτικά υλικά και δεσμεύτηκε να τοποθετηθεί γραπτά στο θέμα. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε οτι τα γεγονότα μέχρι στιγμής διαψεύδουν το δήμαρχο, οτι σε κάθε περίπτωση η πολιτική ευθύνη ανήκει στη δημοτική αρχή και δε θα ανεχθούν στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές.

Ένα ερώτημα για την ΚΟΒ του ΚΚΕ Αγίων Αναργύρων

Την Κυριακή το βράδυ μέλη της ΚΝΕ σκέπαζαν επιδεικτικά όλες τις αφίσες του 2ου αντιρατσιστικού Φεστιβάλ στην πλατεία Αγ. Αναργύρων.

Σε ερωτημά μας κατά την διάρκεια της αφισοκόλησης (που γινόταν την ώρα που το Καφέ της Πλατείας είχε πάρα πολύ κόσμο που παρακολουθούσε το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) γιατί σκεπάζουν όλες τις αφίσες ενώ μπορούν να βάλουν σε άλλα σημεία η απάντηση ήταν γιατί έτσι θέλουμε και δεν συζητάμε μαζί σας.

Αγαπητοί φίλοι της ΚΟΒ του ΚΚΕ μήπως τελικά έχετε επιλεκτική συμπεριφορά και επιλεκτική ευαισθησία. Αν δεν ξέρατε μήπως έχετε την πολιτική ευθύνη για την συμπεριφορά κάποιων μελών σας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *