Διαπλοκή και συνενοχή

adeia.jpgΜε την άδεια που έβγαλε ο Δήμος (16/11/2009) αναλαμβάνοντας να νομιμοποιήσει τις παρανομίες του ιδιώτη που κατέλαβε την κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων συνεχίζεται το όργιο διαπλοκής Κυβέρνησης-Δήμου-Ιδιώτη και Πολεοδομίας.

Αν νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν είναι βαθύτατα νυχτωμένοι.

Υπόλογοι είναι:

1. Ο Δήμαρχος για την πολιτική του να προωθεί επιχειρηματικά συμφέροντα και να κάνει το παν για αυτά, αλλά και για την κατάπτυστη συμπεριφορά του να εμπλέξει στην υπόθεση το όνομα του αείμνηστου Σπύρου Αποστόλου.

2. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ρούσσος, ο οποίος σε ερωτήσεις εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων, σήμερα, απαντούσε “ο Αποστόλου φταίει γι’ αυτά”.

drosos.jpg3. Ο Προέδρος της ΓΑΙΑ Α.Ε. και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δρόσος που με οχετό παραπληροφόρησης και ψεύδους στέλνει ενυπόγραφη απάντηση που καταγγέλλει δημοτικές παρατάξεις για διαπλοκή με επιχειρηματικά συμφέροντα.

4. Η τεχνική υπηρεσία του δήμου που παρόλο που αιτήθηκε την άδεια και είχε την ευθύνη της εποπτίας του έργου σήμερα δια μέσου του μηχανικού της τεχνικής υπηρεσίας κυρίου Μανιού δήλωσε πλήρη άγνοια για το θέμα.

5. Ο Διευθυντής Πολεοδομίας για την τακτική που ακολούθησε κατά την διάρκεια των παράνομων εργασιών.

6. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Σαράντη, αλλά κυρίως ο κ. Πούλιος υποψήφιος Βουλευτής και μέλος των Οικολόγων Πράσινων που συναινεί στην παράνομη κατάληψη της πλατείας παρά τις διακηρυγμένες θέσεις του κόμματός του για το περιβάλλον τους ελεύθερους χώρους και την νομιμότητα των κατασκευών.

7. Η κυβέρνηση και το «πράσινο» Υπουργείο Περιβάλλοντος που κάνει το κορόϊδο επειδή ο Δήμαρχος είναι επίσης της “πράσινης ανάπτυξης”.

den11.jpg

Υγ. : Για μια ακόμη φορά δεν θα απαντήσουμε στην Δημοτική Αναγέννηση, που για λόγους μικροκομματικής σκοπιμότητας καταφέρεται κατά της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ και του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το πρωί όλοι μαζί προσπαθούσαμε να σταματήσουμε την παρανομία και το απόγευμα μας καταγγέλλουν. Δεν πειράζει …”δυσκολίες γραμμής γαρ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *