ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με την Συνέλευση Κατοίκων Αττάλου

 

solidarity_logo_500×1921.jpg

Δημοτική Κίνηση «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας»

Άγ.Ανάργυροι – Καματερό, 27 Μαϊου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

Την Τρίτη 21 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης του Δήμου με εκπροσώπους της Συνέλευσης Κατοίκων της γειτονιάς του Αττάλου (δημ.κοινότητα Καματερού).

Η συνάντηση έλαβε μέρος στο γραφείο του δημάρχου κ.Σαράντη, παρουσία νομικών και πολιτικών εκπροσώπων και από τις δύο πλευρές, ενώ παράλληλα παρευρίσκονταν περισσότεροι από 70 κάτοικοι στον προθάλαμο και εξωτερικό χώρο του δημαρχείου.

Η συζήτηση αφορούσε την εισφορά γης σε χρήμα που καλούνται να αποπληρώσουν οι κάτοικοι, μετά την ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής και την οριστική ένταξη της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης.

Μετά από παράθεση επιχειρημάτων και αιτημάτων, καθώς και επεξεργασία αυτών, συμφωνήθηκε ότι η διοίκηση του δήμου προχωρά σε α) εξώδικο συμβιβασμό με τους κατοίκους, καθώς και στην διενέργεια κινήσεων (κατάθεση ψηφίσματος στην ΠΕΔΑ, διεκδίκηση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ) για β) πρόταση νομοθετικής ρύθμισης μείωσης των αντικειμενικών αξιών βάση των οποίων υπολογίζονται οι εισφορές και λαμβάνοντας υπόψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά της περιόδου (εκτίναξη ανεργίας, μείωση μισθών, φτωχοποίηση της κοινωνίας, λιτότητα, αυξήσεις φόρων, μνημόνια, χαράτσια κλπ.).

Ο εκπρόσωπος στο δημοτικό συμβούλιο της «αλληλεγγύης» παρευρέθηκε και υποστήριξε τα αιτήματα των κατοίκων –μοναδικός παρευρισκόμενος της αντιπολίτευσης-, αιτήματα στα οποία είχε τοποθετηθεί και συμβάλει θέλουμε να πιστεύουμε η δημοτική μας κίνηση όλο το προηγούμενο διάστημα.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συλλογικούς αγώνες των πολιτών,
τις αγωνίες των κατοίκων του Δήμου μας.
Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην αλληλεγγύη ως αξία,
συνεχίζουμε να διεκδικούμε το δίκαιο της ζωής μας.

Κανένας δημότης μόνος του στην κρίση!

Σχετική δημοσίευση: Πράξη Εφαρμογής στον Άτταλο: Θέμα νομικό ή πολιτικό; ( http://www.allhleggyi.gr/?p=1373 )

 

 

Επικοινωνία 

Γκολφινόπουλος Γιάννης: 6941 608085 / Καραγάκιας Γιώργος: 6973 993083 / Μπιζά Αφροδίτη: 6937 484483 / Παπαδήμας Χρήστος: 6971 626189 / email: allhleggyi@gmail.com / facebookΑλληλεγγύη Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό

 

Ενημερωτικό Δελτίο: Άτταλος .pdf

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *