Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι. Τη συμπαράσταση της έκφρασε το πρωί στην κατάληψη του κτηρίου της ΔΕΗ στο Χολαργό μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους και φορείς.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να απαιτήσουν να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι οι συλληφθέντες πολίτες και συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που περιφρουρούσαν την κατάληψη.  Η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου είναι αποφασισμένη να καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας στη χώρα και γι αυτό ο λαός πρέπει να επαγρυπνεί και να απαντά άμεσα. Το αυγό του φιδιού που άρχισε να επωάζεται με τη ξενόφερτη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ πρέπει να σπάσει πριν επιβάλλει τη σιωπή και το φόβο σε όλη τη χώρα.

Καλούμε για μιά ακόμη φορά, το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να συγκαλέσουν ανοικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να παρθούν και από το Δήμο μας αποφάσεις για την αντιμετώπιση το χαρατσιού. Το δημοκρατικό παρελθόν του Δήμου μας αλλά και οι πολύχρονοι αγώνες των κατοίκων του το επιβάλλουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *