Η Δημοτική Αρχή επιμένει στην κατάχρηση χρημάτων των φορολογούμενων δημοτών!

 Για μια ακόμα φορά, παρ’ όλες τις αντιδράσεις μας, παρ’ όλη την προσπάθεια της δημοτικής μας παράταξης να παταχθούν τα ανούσια και καταχρηστικά έξοδα που κάνει η δημοτική αρχή του δήμου μας σε καιρούς δύσκολους για τον ίδιο το Δήμο, τους εργαζομένους και τους δημοτές, τα λόγια μας βρίσκουν τοίχους!

Πάμπολες φορές και στα δημοτικά συμβούλια, αλλά και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου έχουμε εισηγηθεί την παύση δαπανών για μικροφωνικές εγκαταστάσεις και την αγορά μίας κινητής μικροφωνικής εγκατάστασης που θα καλύπτει την πλειοψηφία των αναγκών που προκείπτουν στις εκδηλώσεις του δήμου ανά έτος.

Κι ενώ όλοι και όλες συμφωνούμε, η διοίκηση και οι αγαπητοί αντιδήμαρχοι επιμένουν να μας φέρνουν υπογεγραμμένες μελέτες και κοστολογήσεις εκδηλώσεων με υπέρογκα για την περίοδο ποσά, που μάλιστα εμπεριέχουν πάντα και το μεγάλο κόστος ενοικίασης μικροφωνικής. Να μην αναφέρουμε βεβαίως και τους φακέλους, τις ιλουστρασιόν προσκλησεις, τις τετραχρωμίες στις εκτυπώσεις κλπ. κλπ.

Κύριε δήμαρχε, κύριοι αντιδήμαρχοι,
στα δύο χρόνια παρουσίας μας και παρεμβάσεών μας στο δημοτικό συμβούλιο, στα δύο αυτά χρόνια δικής σας διοίκησης, στα χρόνια του “μνημονίου” και του “καλλικράτη” που η τοπική αυτοδιοίκηση στραγγαλίζεται και οι πολίτες υποφέρουν, εσείς έχετε ξοδέψει χρήματα που αντιστοιχούν σε τουλάχιστον πέντε (5) καινούριες μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Με χαρά είδαμε στις αρχές του έτους να εισακούτε τις φωνές μας και να προϋπολογίζεται 10.000€(!) -υπερβολικότατο βέβαια ποσό θεωρούμε- για αγορά μικροφωνικής εγκατάστασης του δήμου. Το θέμα όμως είναι ότι ήδη δύο σχεδόν μήνες μετά από αυτό τον προϋπολογισμό ο δήμος έχει ξοδευτεί ήδη με 2.000€ για ενοικίαση μικροφωνικής!
Πότε σκέφτεστε ακριβώς να υλοποιήσετε τον δικό σας προϋπολογισμό; Πόσα λεφτά πιστεύετε ότι χρειάζεται να σπαταληθούν ανούσια και καταχρηστικά ακόμα;

Κοστολόγηση επετειακών εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

One thought on “Η Δημοτική Αρχή επιμένει στην κατάχρηση χρημάτων των φορολογούμενων δημοτών!

  • 19 Φεβρουαρίου 2013, 16:02
    Permalink

    Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που η πίεση που ασκήσαμε όλο αυτό το διάστημα για τα καταχρηστικά έξοδα εκδηλώσεων, έπιασε εν μέρη τόπο. Στην 3η συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 18/2/2013 με εισήγηση του δημάρχου και με την δική μας στήριξη, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η δεξίωση μετά την παρέλαση, πράγμα που μειώνει τον προϋπολογισμό κατά 1.000€ περίπου. Η μικροφωνική μικροφωνική όμως… Ελπίζουμε πως θα λυθεί σύντομα και αυτή η ανούσια σπατάλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *