Νέα αποκαθήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Οπως είχαμε γράψει και σε παλιότερη ανάρτησή μας (http://www.allhleggyi.gr/?p=1067) την Κυριακή 13/2 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα Καματερού στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Ομήρου στο Καματερό προκειμένου να απαιτηθεί η αποκαθήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε μονοκατοικία της περιοχής. 

Για αύριο, Κυριακή 20/2, είχε προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση στο ίδιο σημείο. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο που θα έχει πλέον απολογιστικό χαρακτήρα μια και ο ιδιοκτήτης της εν λόγω μονοκατοικίας ζήτησε από την εταιρεία την αποκαθήλωσή της όπως και έγινε!

Από δελτίο τύπου του Δήμου πληροφορηθήκαμε ότι αποκαθηλώθηκε από συνεργείο του Δήμου κεραία από την ταράτσα κτηρίου στη Λ. Φυλής 211.

Είναι φανερό ότι η κινητοποίηση των κατοίκων φέρνει αποτελέσματα και κινητοποιεί την υπνώττουσα δημοτική αρχή. Αλλωστε είναι γνωστό ότι τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα κατακτιούνται!

One thought on “Νέα αποκαθήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

  • 21 Φεβρουαρίου 2011, 02:26
    Permalink

    Καλημέρα σας,
    Η αποκαθήλωση κεραιών είναι αποδεκτή σαν άσκηση συσπείρωσης. Δεν αποτελεί “Απόδραση”.
    Υπάρχουν κοινωνίες πιο ευαισθητοποιημένες – καμμιά δεν έχει δαιμονοποιήσει τις κεραίες κινητής. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από τα μεταλλαγμένα, τις άλλες μορφές μόλυνσης και τα αίτια κλιματικής αλλαγής. Θα πρότεινα να εξετάσετε μήπως σπαταλάτε την ενέργειά σας σε κάτι αναποτελεσματικό και ήσσονος σημασίας σε σχέση με άλλα επίκαιρα κοινωνικά προβλήματα, με κυριότερο την κρίση του συστήματος. Σαν οργάνωση βάσης έχετε χρέος και ευθύνη να υποδείξετε στον κόσμο τι φταίει για το χάλι μας – και σίγουρα δεν είναι οι κεραίες.

    Με εκτίμηση

    ΚΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *