Πρόταση για ομαδική προσφυγή…

 Στο θέμα Αναφορά προς το Δήμο Αγ. Αναργύρων για τον Πευκώνα ο συμπολίτης μας κ. Κ. Μουστάκας έστειλε στις 11 Ιουνίου του 2008 την παρακάτω ενδιαφέρουσα πρόταση. 

Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι επισκέφθηκα χθες το Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων, αλλά και την περιοχή του έργου της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή της οδού Αγίων Αναργύρων.
Το έργο είναι ακόμα σε στάση, ένα τοπίο απαράδεκτο, που υποβαθμίζει την περιοχή και προκαλεί αγανάκτηση. Στο Δημαρχείο ουδείς ασχολείται με το θέμα αυτό. Μάλιστα οι τοπικές εφημερίδες που διατίθενται εκεί δεν κάνουν καμιά αναφορά στο έργο, ως εάν είχαν όλα λυθεί, ή τελειώσει – μας έχουν δηλαδή απλά ξεχάσει όλοι τους, και οι αρμόδιοι και ο Τύπος!
Νομίζω ότι ήλθε καιρός οι ίδιοι να καταλογίσουμε τις ζημιές μας και να αναζητήσουμε τους υπευθύνους. Η υπομονή έχει τα όριά της.

Προτείνω λοιπόν να κάνουμε μια ομαδική προσφυγή, όλοι εμείς που θιγόμαστε από αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Αφενός να αποζημιωθούμε και αφετέρου να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις περιουσίες μας.
Ας πάνε αλλού να κάνουν παιχνίδια (γιατί αυτό κατάντησε να είναι το έργο τούτο).

Σημειώνω παρακάτω τηλέφωνο επαφής και παρακαλώ όσοι επιθυμείτε να μετάσχετε στην ενέργεια αυτή, να συνεννοηθούμε.

Η εποχή της καλόπιστης αναμονής τελείωσε, δε θα μείνουμε άλλο αδρανείς!

Με εκτίμηση, Κων Μουστάκας – τηλ 210 611 8661 (απαντά 9.00 έως 22.00).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *