Συνάντηση Αλληλεγγύης – Αντίλογου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/9/2010 συνάντηση του Συντονιστικού Γραφείου της δημοτικής κίνησης ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ μετά από πρόσκληση της πρώτης.

Η συνάντηση των 2 δημοτικών κινήσεων έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε το πολιτικό, κοινωνικό και αυτοδιοικητικό πλαίσιο που διαμορφώνεται μετά το μνημόνιο και τον Καλλικράτη αλλά και ειδικότερα ζητήματα του νέου Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Από τη μεριά της η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, κατέθεσε προς τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ πρόταση κοινής καθόδου στις επόμενες δημοτικές εκλογές αλλά και πρόταση ευρύτερης συνεργασίας σε ότι αφορά ζητήματα που αγγίζουν τους δημότες του δήμου μας.

Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ακούγοντας τις προτάσεις μας δεσμεύτηκε να απαντήσει μετά τη Γενική Συνέλευση του στις 15/9/2010. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ συνεχίζει τις επαφές της για τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου, αφενός καταδίκης της καταστροφικής πολιτικής που άσκησαν οι δημοτικές αρχές Σαράντη – Καμαρινόπουλου και αφετέρου, διαμόρφωσης με άλλες δυνάμεις ενός πλαισίου διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων που θα έχουν στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών και της πόλης.

Την προσπάθεια μας αυτή θα τη συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *