ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΣ … ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

Παρασκευή 18/11/2011, ώρα 14.30.

Προφανώς θέλοντας να εκδικηθεί για τη διακοπείσα συνεδρίαση της Τρίτης  15/11, ο Δήμαρχος άρχισε να παίζει τις … κουμπάρες. Θα μπορούσαμε να διασκεδάσουμε κι εμείς με αυτό το παιδικό παιχνίδι, εάν τα πράγματα δέν ήταν τόσο σοβαρά. 

Η σημερινή συνεδρίαση εφόσον ήταν συνέχεια της  διακοπείσας, έπρεπε να συνεχιστεί από το σημείο διακοπής, δηλαδή από το πρώτο θέμα σχετικά με το χαράτσι. Εξηγώντας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανέβαλε αυτό το πρώτο θέμα με την αιτιολογία της απουσίας (;) του Δημάρχου στο Υπουργείο Οικονομικών.

Μετά τις διαμαρτυρίες τόσο της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ όσο και της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ (η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν προσήλθε) και την παρέμβαση υπηρεσιακών παραγόντων, ο Πρόεδρος δέχτηκε να συζητηθεί το θέμα αλλά … χωρίς να παρθεί απόφαση!!!!!!! Στους διαξιφισμούς που ακολούθησαν ακούστηκε ότι, ο Δήμαρχος μπορεί να έρθει αργότερα και να μας  φέρει νέα;;;;;

Επειδή δεν θεωρούμε το Δημοτικό Συμβούλιο, ακόμη και στους καλύτερους καιρούς πόσο μάλλον σήμερα, ως λέσχη κυριών και συνάθροιση για φιλολογικές συζητήσεις, αποχωρήσαμε καταγγέλοντας τους τακτικισμούς του Δημάρχου, ζητώντας το τόσο σοβαρό θέμα του χαρατσιού να συζητηθεί άμεσα και μέσα από λαϊκές συνελεύσεις ώστε να μιλήσουν και οι δημότες.

Είναι βέβαιο ότι ο Δήμαρχος, σε απόλυτη ταύτιση και με τα υπόλοιπα μέλη της πλειοψηφίας, αναζητεί συμμάχους και δικαιολογίες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που δημιούργησε ο ίδιος με τους χειρισμούς και την πολιτική του. Είναι επίσης βέβαιο ότι, το κάδρο των συμμάχων του εμπλουτίστηκε τόσο με τη Ν.Δ. όσο και με το ΛΑΟΣ.

Εκεί θα βρεί και συμμάχους και στήριξη. Εκεί που θα βρίσκει τη καθολική καταδίκη είναι από το λαό των Αγίων Αναργύρων – Καματερού που στενάζει κάτω από τη μνημονιακή ληστρική πολιτική του ίδιου και της κοινοβουλευτικής χούντας ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ, τραπεζιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *