Όσοι σπέρνουν θάνατο θα θερίσουν θύελες!

Video για τον μικρό Πευκώνα…

Η κοροϊδία του ΟΣΕ και της κυβέρνησης με την ανοχή του Δήμου.

Χωρίς παραπάνω λόγια… τα δέντρα που θα “ξυριστούν” και τα δέντρα που τα αντικαθιστούν… μέσα στο τσιμέντο και στα χαλίκια…

Αιδώς….

4 σκέψεις σχετικά με το “Όσοι σπέρνουν θάνατο θα θερίσουν θύελες!

  • 23 Νοεμβρίου 2007, 11:46
    Permalink

    Φίλε Δημήτρη,
    Κανείς δεν αντιτίθεται σε έργα πνοής, όπως τα ονομάζεις, φτάνει τούτα να είναι εξ αρχής γνωστά σε όλο τους το φάσμα, κι όχι να ανακαλύπτονται από τους πολίτες. Ο πευκώνας δεν καταστρέφεται μόνο για τον Προαστιακό. Καταστρέφεται για ένα τεράστιο έργο, η μελέτη σκοπιμότητας του οποίου κρατείται επιμελώς κρυφή από τον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ. Είναι κρίμα που οι πολίτες προτιμούν την εύκολη κριτική και το βόλεμα της πολυθρόνας από την ενεργή συμμετοχή τους ενάντια σε κάτι που θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους περισσότερο απ όσο θα τους ωφελήσει. Σκέψου απλά, ότι ο μισός μικρός πευκώνας θα μεταλλαχθεί σε κακάσχημο τσιμεντένιο τούνελ σταδιακής βύθισης των γραμμών, αντί να διαμορφωθεί καλαίσθητα, όπως ψευδώς είχε υποσχεθεί ο φορέας υλοποίησης του έργου αλλά και ο τσιμεντάς συνένοχός του.

  • 15 Νοεμβρίου 2007, 11:36
    Permalink

    Φίλε Δημήτρη σε παρακαλώ δίαβασε αυτό πριν μας κατηγορήσεις για οτιδήποτε

    http://www.a-po-drasi.gr/?p=33

  • 15 Νοεμβρίου 2007, 08:32
    Permalink

    Κατανοώ την ευαιθησία σας για τα δένδρα που κόβονται, αλλά κι ο προσαστικός είναι έργο πνοής και απολύτως απαραίτητος για το μέλλον της μεγαλούπολης που ζούμε, για την απεξάρτηση από το ΙΧ, το θόρυβο και τη μόλυνση.

    Όπως θα γνωρίζετε, για κάθε έργο γίνεται μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, και το έργο δεν προχωρά αν η μελέτη δεν εγκριθεί. Θα έπρεπε λοιπόν να είχατε ήδη περέμβει στο στάδιο έγκρισης της σχετικής μελέτης. Η παρεμπόδιση ενός τόσο σημαντικού έργου δεν με βρίσκει σύμφωνω. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι και η ΕΡΓΟΣΕ δεν θα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για την ελάχιστη όχληση των συμπολιτών μας που τυχαίνει να ζουν κοντά στις γραμμές του τραίνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *