Όχι στη δίωξη των κατοίκων των Αγίων Αναργύρων

diki1.jpg 

Στις 27 του Μάη 2008, παραπέμπονται σε δίκη, με την κατηγορία περί «παρακώλυσης συγκοινωνιών», 8 κάτοικοι των Αγ. Αναργύρων και του Μενιδίου για την συμμετοχή τους στον αγώνα για την υπογειοποίηση του προαστιακού.

Η δίωξη ασκήθηκε με εισαγγελική εντολή, που επιδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, όπου κατηγορούνταν για συμμετοχή, στη μαζική συγκέντρωση της Κυριακής 27 Φλεβάρη 2005, που πραγματοποιήθηκε από τους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων και των Αχαρνών, στο πλαίσιο ενός μεγάλου αγώνα που αναπτύχθηκε, ενάντια στο στήσιμο του τείχους του αίσχους, γύρω από τις γραμμές του ΟΣΕ και με αίτημα την υπογειοποίηση του προαστιακού. Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην κινητοποίηση αυτή και οι απειλές της να πάρει τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Την Κυριακή στις 11/5 στις 11:00 στο 2ο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων στη Πλαπούτα η επιτροπή κατοίκων των Αγ. Αναργύρων και Μενιδίου καλεί σε σύσκεψη με αφορμή τη δίκη στις 27/5 8 κατοίκων-μελών της επιτροπής μετά την κινητοποίηση που έκαναν την Κυριακή στις 27/2/2005.

Μαζί τους δικάζεται και ένα μέλος της επιτροπής που εκείνη την ημέρα έλειπε στη Θεσαλλονίκη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *