ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Όχι στην ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων

Στις 27.05.2008 σύρονται στα δικαστήρια 8 συμπολίτες μας επειδή εναντιώθηκαν στα σχέδια της κυβέρνησης και των εργολάβων για τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Το ανεπανόρθωτο οικολογικό έγκλημα που επιτελείται στην περιοχή μας έχει υπεύθυνους, συνεύθυνους και συνένοχους. Η δε κινητοποίηση των πολιτών για καλύτερη ποιότητα ζωής και αξιοπρεπή αντιμετώπιση είναι απαράβατο καθήκον που δεν περιχαρακώνεται και δεν αντιμετωπίζεται με «στημένες» και σαθρές κατηγορίες και διώξεις.

Ο αγώνας για τη διάσωση του ελάχιστου πρασίνου που έχει απομείνει, για την απόδοση στο δήμο των χώρων του ΟΣΕ και για την απομάκρυνση του 301 ΕΒ με σκοπό να δημιουργηθούν νέοι χώροι πρασίνου είναι σήμερα ακόμα πιο επιτακτικός, ακόμα πιο αναγκαίος.

Η δημοτική μας παράταξη Ανοιχτή Πορεία Δράσης – ΑΠΟΔΡΑΣΗ συμμετέχει ενεργά στην συγκέντρωση συμπαράστασης >– αλληλεγγύης στους διωκόμενους συμπολίτες μας, την Πέμπτη 22 του Μάη και ώρα 07:30 στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Κεντρικό μας σύνθημα είναι η αθώωση όλων των κατηγορουμένων και η συνέχιση του αγώνα για έναν προαστιακό σιδηρόδρομο λύση κι όχι πρόβλημα για τους πολίτες.

One thought on “ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Όχι στην ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων

  • 27 Μαΐου 2008, 08:17
    Permalink

    Απορώ με την εμπάθειά σας κύριοι της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ. Έγραφε πουθενά το πρόγγραμμα του κ. Σαράντη ότι δεν θα επιβληθούν τροφεία;; Έγραφε απλά, βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλους. Τώρα αν εννοούσε ότι όλοι πρέπει να πληρώνουν, αυτό δεν είναι άλλη μία απόδειξη της δημοκρατικής συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει τη νυν δημοτική αρχή ; Κι αν, λέω αν, ακούσετε πουθενά για δεσμευμένα κονδύλια, που το κράτος εκταμίευσε ειδικά για βρεφονηπιακούς σταθμούς και που κατέληξαν να μπαλώνουν άλλες τρύπες, μη δώσετε σημασία : οι εχθροί και το κατεστημένο τα κυκλοφορούν με μόνο σκοπό να βλάψουν λαοπρόβλητους ηγέτες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *