91 δέντρα… με Χ… στον μικρό Πευκώνα

91 δέντρα από τα 132 του μικρού Πευκώνα ματρκαρίστηκαν για να κοπούν. Φυσικά όλα αυτά την ώρα που οι πολίτες έχουν φύγει για θερινές διακοπές.

Εν κρυπτώ… όπως λέγαμε πριν λίγες μέρες.

Μερικά μόνο ερωτήματα για τους λίγο ή περισσότερο αρμόδιους

1. Υπάρχει περιβαλλοντική μελέτη για τα έργα στον «Πευκώνα»,

2. Υπάρχουν άδειες του αρμόδιου Δασαρχείου για την κοπή έστω κι ενός δέντρου που να συνοδεύουν την περιβαλλοντική μελέτη.

3. Υπάρχει σχέδιο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. αλλά και των κατασκευαστών στο οποίο να φαίνονται η ακριβής θέση, η έκταση και το ακριβές εμβαδόν του σταθμού του Προαστιακού των Αγίων Αναργύρων, καθώς και κάθε άλλου κτιρίου που έχει (αν έχει) αποφασιστεί να κατασκευαστεί στον χώρο αυτό καθώς και η ακριβής χρήση του.

4. Υπάρχει μελέτη σκοπιμότητας για την επιλογή της θέσης του σταθμού στο σημείο που έχει αποφασιστεί αλλά για την απόφαση δημιουργίας πλήρους σταθμού κι όχι απλής στάσης του Προαστιακού σιδηροδρόμου.

5. Υπάρχει επίσημη κυκλοφοριακή μελέτη με βάση την οποία κρίθηκαν ως καταλληλότερες οι οδικές προσβάσεις από και προς τον σταθμό με αερογέφυρες από την οδό Ψαρών και με δακτύλιο μπροστά από το 301 Ε.Β.

6. Ποιές είναι οι προθέσεις των κατασκευαστών για την πέμπτη σιδηροδρομική γραμμή, η οποία χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες του 301 Ε.Β και την οποίαν μετά από δημόσια δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν έχει πλέον ανάγκη το εν λόγω στρατιωτικό εργοστάσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *