Φτάνει πιά ο λαϊκισμός

Η ώρα είναι για αγώνες – Όχι για φιέστες

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ 301 ΕΒ ΤΩΡΑ!

Οι δημότες των Αγίων Αναργύρων ξέρουν πολύ καλά πως για τη διαιώνιση αυτής της τραγικής κατάστασης μόνοι υπεύθυνοι είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οι εκάστοτε δημοτικές τους πλειοψηφίες.

Χρόνια τώρα προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν με φρούδες και ανέξοδες υποσχέσεις, διατηρώντας όμως ένα τεράστιο στρατόπεδο 100 μόλις μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία του δήμου μας.

Σήμερα, η διοίκηση Σαράντη χρησιμοποιεί το 301 σαν ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, αφού τρία χρόνια τώρα δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για τη διεκδίκησή του.

Σήμερα η διοίκηση Σαράντη δεν μπορεί να πείσει για τις προθέσεις της όταν παραχώρησε αμαχητί την 5η γραμμή για την εξυπηρέτηση των αναγκών του 301.

Σήμερα η διοίκηση Σαράντη δεν μπορεί να πείσει πως όλα αυτά που κάνει δεν αποτελούν παρά φτηνά προεκλογικά παιχνίδια.

Ο λαός των Αγίων Αναργύρων έχει όμως και μνήμη και γνώμη. Θυμάται τους αγώνες του αείμνηστου Σπύρου Αποστόλου για το 301, κρίνει και συγκρίνει

Η απομάκρυνση του 301 δεν θα επιτευχθεί με επικοινωνιακές φιέστες. Χρειάζεται θέληση των διοικούντων και αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλων των δημοτών.

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ έχει καταθέσει, εδώ και τρία χρόνια της προτάσεις της για:
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ 301 ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ 5 ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΟΣΕ

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Υγ:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;
Όχι τουλάχιστον οι καλεσμένοι του Δημάρχου< strong>Νικήτας Κακλαμάνης: ο οικολόγος «σωτήρας» που φυτεύει Βωβοπόλεις στον Ελαιώνα και πάρκινγκ στους ελάχιστους πράσινους χώρους της Αθήνας
Μίχος: ο όψιμα ευαισθητοποιημένος πράσινος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρόεδρος του ΑΣΔΑ που, πριν κάνει το «Αντώνης Τρίτσης» Hyde Park, αποπειράθηκε να αποχαρακτηρίσει δασική ζώνη του δήμου του για να χτίσει γήπεδο.
Νίκος Σαράντης: ο δήμαρχος που επί διοίκησής του οι ελάχιστοι πράσινοι χώροι του δήμου μας καταπλακώθηκαν με χιλιάδες τόνους τσιμέντου.

One thought on “Φτάνει πιά ο λαϊκισμός

  • 19 Μαΐου 2009, 16:29
    Permalink

    Περί λαϊκισμού
    Όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες του κόσμου λένε ότι η μάστιγα της θανατηφόρου Νέας Γρίπης θα αντιμετωπιστεί με το πλύσιμο των χεριών.
    Και οι αδαείς περί τα ιατρικά λένε: «Λαϊκίζουν οι αλήτες! Μια τόσο μεγάλη απειλή να αντιμετωπιστεί με κάτι τόσο απλό και ευτελές; Λαϊκίζουν οι αλήτες οι φακελλάκηδες! Αγνοήστε τους.»
    Και σε όσους λένε ότι η δυστυχία και φτώχεια του ελληνικού Λαού οφείλεται στα ποσά που τα καθάρματα οι πολιτικοί συνέχεια κλέβουν από τον Δημόσιο κορβανά, οι αδαείς περί τα οικονομικά θα απαντούσαν: «Λαϊκίζουν οι αλήτες! Μια τόσο μεγάλη απειλή να αντιμετωπιστεί με κάτι τόσο απλό και ευτελές; Λαϊκίζουν οι αλήτες ! Αγνοήστε τους.»
    Gi;vrghw Xoliast;ow

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *