Επιλεκτικές ευαισθησίες… και «έλεγχος» πολιτικών φρονημάτων σε εργαζόμενους στο Δήμο

Παρόλες τις δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου για αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου τίποτα τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Αντιθέτως ο Δήμος εξακολουθεί να μη συμπαραστέκεται στους εργαζόμενούς του, να ασκεί επιλεκτικές τακτικές σε αποφάσεις δικαστηρίων, να μη χορηγεί βεβαιώσεις περί της πλήρους απασχόλησης εργαζομένων του (βλ. http://www.allhleggyi.gr/?p=739) με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η οδύσσεια ανθρώπων που δίνουν την ψυχή τους εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν χρώμα (μπλε, πράσινο, κόκκινο) αλλά δικαιώματα και ανάγκες. Τα μόνα που διεκδικούν είναι τα δικαιώματά τους και το μισθό τους.

image_gallery.jpg

Ντροπή σας κυρία Γιαννάκη

Μεγάλες ευθύνες φέρει και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού η οποία με την απαράδεκτη συμπεριφορά της δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας ενάντια σε εργαζόμενους του Οργανισμού.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης στερεί από τους εργαζόμενους μεγάλο μέρος του μισθού τους με πράξεις, παραλείψεις αλλά και επιλεκτικές συμπεριφορές.

Ταυτόχρονα ασκεί τραμπούκικες μεθόδους, θυμίζοντας περασμένες εποχές, προχωρώντας σε έλεγχο πολιτικών φρονημάτων και ζητώντας δηλώσεις υποταγής. Παίζει από θέση εξουσίας με τον πόνο των εργαζομένων αλλά και το ψωμί των οικογενειών τους.

Κυρία Γιαννάκη ξέρουμε και σε λίγο θα ξέρει όλος ο λαός των Αγίων Αναργύρων για τον τρόπο που ασκείτε τα καθήκοντά σας και θα επανέλθουμε πολύ σύντομα.

Υ.Γ.1: Η πρόεδρος διαβεβαίωνε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και το Πολιτιστικό θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του τη νέα χρονιά. Αληθεύει ότι έχουν ήδη φτάσει οι εντολές για τις πρώτες απολύσεις;

Υ.Γ. 2: Το σωματείο των εργαζομένων πού είναι; Μήπως έχει κι αυτό επιλεκτικές ευαισθησίες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *