Γιώργος Κομματάς «Στο Κόκκινο 105,5»: Στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο της απραξίας της διοίκησης του κ. Σαράντη

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

«Στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο της απραξίας της 13χρονης διοίκησης του κ. Σαράντη και των συνεργατών του που όψιμα ενδιαφέρθηκαν να κατέβουν ως ανεξάρτητοι δήμαρχοι. Η απραξία τους είναι όσον αφορά την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλης. Είναι πλήρης αδιαφορία κι εγκατάλειψη. Θα έπρεπε το ζήτημα να έχει λυθεί», επισήμανε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Γιώργος Κομματάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5» και στην δημοσιογράφο Ντίνα Μπατζιά.  Επιπλέον ο κ. Κομματάς αναφέρθηκε και στο μεγάλο ζήτημα της ανεργίας που αντιμετωπίζει η περιοχή των Αγίων Αναργύρων- Καματερού μιας κι αποτελεί τον τέταρτο δήμο με τη μεγαλύτερη ανεργία σε όλη την Ελλάδα και τον τέταρτο δήμο με τους περισσότερους μακροχρόνια ανέργους σε όλη την Ελλάδα. «Θα πρέπει να υπάρξει μία ολιστική αντιμετώπιση του πράγματος.  Δεκάδες  μαγαζιά ή επιχειρήσεις  έχουν κλείσει και θα πρέπει να βρούμε το λόγο που έχουν κλείσει», τόνισε ο κ. Κομματάς. Και προσέθεσε: «Ο δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ίσως είναι ο μοναδικός δήμος που έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα το οποίο έχουν καταφέρει  να το μετατρέψουν σε μειονέκτημα. Ποιο είναι αυτό; Οι τεράστιοι ελεύθεροι χώροι, η κατάργηση των γραμμών Πελοποννήσου κι η απελευθέρωση του σταθμού Πελοποννήσου στους Αγίους Αναργύρους. Αυτό, έχει απελευθερώσει μία τεράστια έκταση όπου οι γραμμές κι ο σταθμός θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν. Σήμερα είναι ένας εγκαταλελειμμένος χώρος στο κέντρο της πόλης, έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο, σε παραβατικό χώρο, σε χώρο χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Αυτό υποβαθμίζει τελείως το κέντρο».

Αναφερόμενος στην κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/3 κι ώρα 7μμ στο κινηματοθέατρο Μαρία Έλενα ο κ. Κομματάς υπογράμμισε:  «Θα πρέπει να γίνει ιεράρχηση γιατί τα θέματα είναι τεράστια. Έγραφα την ομιλία μου για την αυριανή εκδήλωση, δεν είχαν αρχή και τέλος τα προβλήματα που πρέπει να συζητήσουμε. Για καθαριότητα, για φωτισμό , για αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία . Δεν υπάρχει τέλος στα προβλήματα. Σε αυτά θα πρέπει να γίνει ιεράρχηση».

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα φέρουμε και χωρίς να μας το ζητήσει ο φορέας διαχείρισης, θα είναι να απομακρυνθεί το αμαξοστάσιο μέσα από το Πάρκο Αντώνης Τρίτσης. Είναι δυνατόν το αμαξοστάσιο του Ιλίου και του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού να είναι κάτω από τα πεύκα; Αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουμε», σημείωσε.

Όσον αφορά το νόμο Κλεισθένη ο κ. Κομματάς επισήμανε: «Το νέο θεσμικό πλαίσιο ανατρέπει τελείως το μέχρι τώρα σκηνικό . Ένα σκηνικό το οποίο στη συνείδηση των περισσοτέρων είναι καταδικασμένο. Ένα δημαρχοκεντρικό μοντέλο όπου ένας άνθρωπος αποφάσιζε για τα πάντα. Ως αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού με εννιά δημοτικούς συμβούλους, με παρεμβάσεις και με συνεχή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, ελάχιστες έως καθόλου φορές δεν ακουστήκαμε γιατί η πλειοψηφία διαμόρφωνε πάντα το τι θα αποφασιζόταν. Η απλή αναλογική βάζει δυνάμεις οι οποίες μέχρι τώρα ήταν απόμακρες από την όλη διαδικασία και θα δημιουργήσει ένα σκηνικό το οποίο με τη συνεργασία θα μπορέσουν τα πράγματα στο δήμο να προχωρήσουν πιο καλά, πιο οργανωμένα.Θα κοπούν διασυνδέσεις που είχαν σχέση με διαπλοκή, με μικροσυμφέροντα και με μικροεξυπηρετήσεις. Η απλή αναλογική θα βγάλει στο προσκήνιο, νομίζω, τον καλύτερο εαυτό ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία. Ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει σήμερα που υπάρχει ανάγκη για κοινωνική συμμετοχή, για κοινωνική δράση γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα όχι μόνο στους δήμους αλλά και συνολικότερα στη χώρα μας. Χωρίς την κοινωνική δράση θα γίνουμε έρμαια των μεγάλων συμφερόντων». Και προσέθεσε: « Βάζει κι άλλα πράγματα το καινούριο θεσμικό πλαίσιο «Κλεισθένης», βάζει πχ την πιο δίκαιη κατανομή των ΚΑΠ που για εμάς που είμαστε ένας από τους πιο υποβαθμισμένους δήμους της Αττικής έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Μέσα στα 11 κριτήρια που αναφέρονται στον ΚΑΠ, ένα βασικό κριτήριο είναι η ανεργία. Ο δήμος μας είναι ο τέταρτος δήμος με τη μεγαλύτερη ανεργία σε όλη την Ελλάδα, κι ο τέταρτος δήμος με τους περισσότερο μακροχρόνια ανέργους σε όλη την Ελλάδα. Η φτώχεια που θα καθορίζεται ως ποσοστό του συνολικού ΑΕΠ της χώρας, θα είναι επίσης ένα κριτήριο για το που θα δοθούν χρήματα. Το Καματερό έχει περιοχές οι οποίες ακόμη είναι εκτός σχεδίου πόλης ή περιοχές που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η πράξη εφαρμογής, δεν έχει δηλαδή ολοκληρωθεί το σχέδιο πόλης με αδιάνοικτους δρόμους,  ανύπαρκτους δρόμους. Τα χιλιόμετρα των δρόμων θα είναι κριτήριο που θα επιχορηγούνται. Γι αυτό λοιπόν αυτό το θεσμικό πλαίσιο μπορεί να έχει δυσκολίες, έχει αγωνίες αλλά εμείς εμπρός στην πρόκληση για κάτι καλύτερο από αυτό που υπάρχει σήμερα, είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε , να παλέψουμε,γιατί ερχόμαστε στο δήμο για να προσφέρουμε».

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια προσπαθήσαμε να τιμήσουμε κάθε ψήφο που μας δόθηκε. Ήμασταν παρόντες στα δημοτικά συμβούλια,ήμασταν παρόντες σε όλα τα μεγάλα προβλήματα. Πρωτοστατήσαμε κυρίως για τη σωτηρία του μοναδικού πάρκου Αντώνη Τρίτση. Με δικές μας παρεμβάσεις και της όμορης παράταξης του δήμου Ιλίου του Κώστα Κάβουρα. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα αναγνωρίσει αυτές τις δράσεις μας, μας γνωρίζει ήδη καλύτερα, η παράταξή μας έχει διευρυνθεί όσον αφορά τους υποψηφίους», κατέληξε ο κ. Κομματάς.

 

1 Comment on Γιώργος Κομματάς «Στο Κόκκινο 105,5»: Στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο της απραξίας της διοίκησης του κ. Σαράντη

 1. If you’re amongst the thousands of Americans everyday
  that are finally deciding set some money where their mouth is,
  and start playing poker online, you happen to be probably finding yourself wondering which website is the best you.
  There are more than several real, legitimate online poker rooms, but
  picking one out is a lot harder than exact same expect.

  The level of players on the internet is also important,
  especially for many people who prefer the not famous varieties of poker.
  It’s of no use for when the online poker sites Omaha games, nonetheless takes hours before a table is filled
  mindful about are few opponents.

  The grand prize within the poker championship has increased in direct equivalent towards
  the increase in pokers global popularity.
  In 2003, dubbed the Moneymaker Boom, Chris Moneymaker won a pot of
  two.5 million for the World Series Championship. Moneymaker had earned his
  seat to the WSOP web.

  So, with that the WSOP grand prize is increasing exponentially with
  the increase of pokers popularity, critical is common between those
  3 relatively unknown upsurpers of your worlds most extensive
  poker championship?

  A study of you will get rules in the different variations can get confusing.
  It shouldn’t, provide a choice. Let’s take a look at the main involving poker.These varities themselves include several different types
  of games, but that’s for another time.

  Love Mandalay Bay as a result of posh, ten-table poker room, but also because it can be more Caribbean isle than Nevada sweet.
  Once inside, you see fantastic glass and marble luxury all around, maybe even including the inflated sleeping
  room a price. It also boast any one of the best surfing lateral side of Hawaii.
  Well, not exactly that great, it’s extensive pool area has a sparkling powdery sand beach and mechanical waves giving clutzy surfers like me a chance to ride
  a wave for a few seconds and imagine I’m at Waikiki. Oh, ought to you want learn about what in the poker
  room, it offers friendly female and male dealers for your inevitable Texas holdem poker
  and seven-card stud.

  Bodog is trusted by ESPN and CNN and so it is that can be true and no-scam.

  That means that many individuals are joining
  Bodog, plus the fact that Bodog payouts are practical uncomplicated.

  So while you like playing, you earn and your
  cash is safe. Your money won’t come in the trash bin for
  Bodog is often a trusted internet gambling site. https://jtbtigers.com/jokercasinostuttgartfeuerbach892764

Leave a comment

Your email address will not be published.


*