Βρώμισαν το πάρκο, αν και γνώριζαν την απεργία των εργατών καθαριότητας

Φωτογραφίες αποδρασης (16/3/08)  

 

Κείμενο στην Ελευθεροτυπία (11/3/08) 

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετέτρεψαν το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» οι καλεσμένοι «καρναβαλιστές» των δημάρχων Ιλίου Νίκου Ζενέτου και Αγίων Αναργύρων Νίκου Σαράντη. Οι δήμαρχοι, αν και γνώριζαν την απεργία των εργατών καθαριότητας, προτίμησαν την εκλογική τους πελατεία.

Οπου και αν γύριζες χθες το βλέμμα σου, στα περίπου χίλια στρέμματα του πάρκου, στα οποία ζουν πουλιά και ζώα, αντίκριζες σκουπίδια, σπασμένους χαρταετούς και ταραμοχαλβάδες, που ήταν ο μεζές δεκάδων αδέσποτων σκύλων, οι οποίοι -σημειωτέον- έχουν γίνει ο φόβος των καθημερινών περιπατητών του πάρκου. Τα σκουπίδια θα παραμείνουν μέρες στο πάρκο, αφού οι περισσότεροι εργάτες του έχουν απολυθεί από τον Οργανισμό Διαχείρισης ή έχουν αποχωρήσει μόνοι τους επειδή δεν πληρώνονταν, ενώ οι αναπομείναντες, που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, δεν προλαβαίνουν.

Ας φροντίσουν, λοιπόν, οι τοπικοί άρχοντες να μαζέψουν οι ίδιοι τα σκουπίδια και τα αποφάγια που άφησαν πίσω τους οι καλεσμένοι τους, καθώς επίσης και να μην αποποιούνται τις ευθύνες τους για τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση του πάρκου.
Θ.Λ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *