Άριστος στα επικοινωνιακά τρικ, ο κατά τα άλλα…

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μία ημέρα μετά τη συγκέντρωση – συζήτηση που οργάνωσε με επιτυχία η ΑΠΟΔΡΑΣΗ, στην οποία μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν και οι τεράστιες εγκληματικές ευθύνες τόσο του κ. Σαράντη, όσο και των προηγούμενων Δημάρχων κ. Ταμπακίδη και Τρίγκα, ο Δήμαρχος αποφάσισε να … επιθεωρήσει το έργο. Κατά την προσφιλή του μέθοδο, δεν προσκάλεσε κανέναν άλλον παρά επέλεξε να συνοδεύεται από υπαλλήλους και φίλους του.�

Ο τίτλος της παρουσίασης (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ) παχύς και ψεύτικος. Η αλήθεια γραμμένη στο τέλος με ψιλά γράμματα: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΗΜΙΔΙΑΤΟΜΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2009. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΜΙΔΙΑΤΟΜΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2011.
 

Ανάμεσα στους 2 Οκτώβρηδες μεσολαβεί ο Οκτώβρης του 2010 όπου θα ψηφίσουμε τον κ. Σαράντη;;; 

Η αλήθεια είναι ότι, η ΕΡΓΟΣΕ δίνει σαν ημερομηνία παράδοσης το τέλος του 2009 και το τέλος του 2011, με την προϋπόθεση ότι η χρηματοδότηση θα συνεχιστεί κανονικά.  

Η αλήθεια επίσης είναι ότι, ο ΟΣΕ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τη χρηματοδότηση των έργων του και με την εκταμίευση ενός ακόμη δανείου 700 εκατ.€. 

Η αλήθεια επίσης είναι ότι, μία από τις θυγατρικές του ΟΣΕ αδυνατεί να πληρώσει τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων της και ήδη υπάρχει σοβαρή αντίδραση των σιδηροδρομικών. 

Αυτές τις αλήθειες ο κ. Δήμαρχος τις ξέρει; 

Κατά τη γνώμη μας τις ξέρει. Αλλά ξέρει επίσης και κάτι άλλο ότι, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική του επιβίωση και τίποτε άλλο. Προκειμένου να κατακτήσει αυτό, είναι αποφασισμένος να τα θυσιάσει όλα. Και ήδη έχει θυσιάσει πάρα πολλά. 

Να μην τον αφήσουμε να θυσιάσει άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *