Αναφορά προς το Δήμο Αγ. Αναργύρων για τον Πευκώνα

 30/07/2007

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α

(κατ’ άρθρο 10 Ελληνικού Συντάγματος 1975/8/99)

Κατοίκων Αγίων Αναργύρων Αττικής, με ενδεικτική για την απάντηση διεύθυνση, οδός Γεωργίου Παπανδρέου 12 Τ.Χ. 13562.

Π Ρ Ο Σ

Τον Δήμο Αγίων Αναργύρων Αττικής, ο οποίος κατοικοεδρεύει στους Αγίους Αναργύρους Αττικής ( ) κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η

1. Ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΣΕ Α.Ε.», που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα (οδός Καρόλου 1-3) κι εκπροσωπείται νόμιμα και

2. Ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.», που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα (οδός Καρόλου 27) κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Άγιοι Ανάργυροι 30 Ιουλίου 2007

Όπως γνωρίζετε, την τελευταία τριετία διεξάγονται εκτεταμένα έργα για την κατασκευή-διάσχιση του Προαστιακού σιδηροδρόμου από το Δήμο μας. Για τη διευκόλυνση των εν λόγω έργων, οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν ήδη προβεί στο κόψιμο εκατοντάδων δέντρων, την στιγμή κατά την οποία, και σε συνδυασμό με τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, το πράσινο (ιδίως στην Δυτική Αττική) λιγοστεύει δραματικά, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα οι κατασκευάστριες εταιρείες εγκατάστησαν τεράστιο εργοτάξιο στον πρώην χώρο στάθμευσης του 301 Ε.Β. Αγίων Αναργύρων, χώρος ο οποίος συνορεύει με τον «Πευκώνα», έναν από τους τελευταίους εναπομείναντες πνεύμονες πρασίνου του Δήμου μας. Από ερωτήσεις μας προς του υπεύθυνους των κατασκευαστών, προέκυψαν βάσιμες κι αποχρώσες ενδείξεις, ότι το μικρό πευκοδάσος του Πευκώνα οδηγείται σε αφανισμό, στον βωμό της ανεπαρκούς και πρόχειρα σχεδιασμένης υπογειοποίησης του Προαστιακού σιδηροδρόμου αλλά και της κατασκευής του σταθμού των Αγίων Αναργύρων και των οδικών αρτηριών πρόσβασης από και προς αυτόν.

Με βάση τα παραπάνω, ιδρυομένου υπέρ ημών άμεσου έννομου συμφέροντος για την προστασία του ελάχιστου εναπομείναντος πρασίνου στο Δήμο μας αλλά κι εναντίον της διαφαινόμενης προφανούς υποβάθμισης της ποιότητας ζωής όλων των συν-δημοτών μας, αναφερόμενοι με την παρούσα προς την Δημοτική Αρχή αιτούμεθα, ως έχουμε κυρίαρχο νόμιμο δικαίωμα, τα κάτωθι :

1. Όπως μας κοινοποιηθεί η περιβαλλοντική μελέτη αναφορικά με τα έργα στον «Πευκώνα», μελέτη η οποία αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ νόμιμη προϋπόθεση για την οιανδήποτε παρέμβαση στον εν λόγω χώρο. Η μελέτη αυτή θα πρέπει να συνοδεύεται κι από όλες τις απαραίτητες Άδειες του αρμόδιου Δασαρχείου για την παρ’ ελπίδα κοπή έστω κι ενός δέντρου.
2. Όπως μας κοινοποιηθεί το σχέδιο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. αλλά και των κατασκευαστών στο οποίο να εμφαίνονται η ακριβής θέση, η έκταση και το ακριβές εμβαδόν του σταθμού του Προαστιακού των Αγίων Αναργύρων, καθώς και κάθε άλλου κτιρίου που έχει (αν έχει) παρ’ ελπίδα αποφασιστεί να κατασκευαστεί στον χώρο αυτό καθώς και η ακριβής χρήση του. Το σχέδιο αυτό πρέπει να συνοδεύεται κι από την απαραίτητη μελέτη σκοπιμότητας για την επιλογή της θέσης του ως άνω σταθμού στο σημείο που έχει αποφασιστεί αλλά για την απόφαση δημιουργίας πλήρους σταθμού κι όχι απλής στάσης του Προαστιακού σιδηροδρόμου.
3. Εάν κι εφόσον o Δήμος έχει υιοθετήσει τις προτάσεις ανάπλασης της εταιρείας ΝΑΜΑ, η μελέτη της οποίας έχει δημοσιοποιηθεί, να μας κοινοποιηθεί η κυκλοφοριακή μελέτη με βάση την οποία κρίθηκαν ως καταλληλότερες οι οδικές προσβάσεις από και προς τον σταθμό με αερογέφυρες από την οδό Ψαρών και με δακτύλιο μπροστά από το 301 Ε.Β. Σε αντίθετη περίπτωση να μας κοινοποιηθεί έγκυρη κι επίσημη κυκλοφοριακή μελέτη για τις οδικές προσβάσεις από και προς τον υπό κατασκευή σταθμό του Προαστιακού στους Αγίους Αναργύρους.
4. Επικουρικά, να ενημερωθούμε για τις προθέσεις των κατασκευαστών αναφορικά με την πέμπτη σιδηροδρομική γραμμή, η οποία χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες του 301 Ε.Β και την οποίαν όμως, κατά δημόσια δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν έχει πλέον ανάγκη το εν λόγω στρατιωτικό εργοστάσιο.

Οι αιτούντες

1. Νικολάος Χανιώτης
2. Αλέξανδρος Λύτρας
3. Παναγιώτης Τερζόγλου
4. Μυρτώ Μπολώτα
5. Μαρίας Γεωργέλλη
6. Γεώργίος Αθανασάκης
7. Γεώργιος Καραγάκιας
8. Αναστάσιος Γιακουμάτος
9. Ιωάννης Γκολφινόπουλος
10. Παντελής Ξυπολιάς

10 σκέψεις σχετικά με το “Αναφορά προς το Δήμο Αγ. Αναργύρων για τον Πευκώνα

  • 11 Ιουνίου 2008, 04:22
    Permalink

    Κύριε Αθανασάκη,

    Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι επισκέφθηκα χθες το Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων, αλλά και την περιοχή του έργου της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή της οδού Αγίων Αναργύρων.
    Το έργο είναι ακόμα σε στάση, ένα τοπίο απαράδεκτο, που υποβαθμίζει την περιοχή και προκαλεί αγανάκτηση. Στο Δημαρχείο ουδείς ασχολείται με το θέμα αυτό. Μάλιστα οι τοπικές εφημερίδες που διατίθενται εκεί δεν κάνουν καμιά αναφορά στο έργο, ως εάν είχαν όλα λυθεί, ή τελειώσει – μας έχουν δηλαδή απλά ξεχάσει όλοι τους, και οι αρμόδιοι και ο Τύπος!
    Νομίζω ότι ήλθε καιρός οι ίδιοι να καταλογίσουμε τις ζημιές μας και να αναζητήσουμε τους υπευθύνους. Η υπομονή έχει τα όριά της.

    Προτείνω λοιπόν να κάνουμε μια ομαδική προσφυγή, όλοι εμείς που θιγόμαστε από αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Αφενός να αποζημιωθούμε και αφετέρου να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις περιουσίες μας.
    Ας πάνε αλλού να κάνουν παιχνίδια (γιατί αυτό κατάντησε να είναι το έργο τούτο).

    Σημειώνω παρακάτω τηλέφωνο επαφής και παρακαλώ όσοι επιθυμείτε να μετάσχετε στην ενέργεια αυτή, να συνεννοηθούμε.

    Η εποχή της καλόπιστης αναμονής τελείωσε, δε θα μείνουμε άλλο αδρανείς!

    Με εκτίμηση

    Κων Μουστάκας – τηλ 210 611 8661 (απαντά 9.00 έως 22.00).

  • 19 Μαρτίου 2008, 09:22
    Permalink

    ζω εδω και 10 χρόνια στους αγιους και ήμουν πολύ ευχαριστημένη που μετακόμησα εδώ απο ένα καταπληκτικό προάστιο, την Ηλιούπολη. Δεν μου έλειπε πολύ το πράσινο,γιατί μένω απεναντι απο το Περιβαντολογικο Πάρκο και κοντα στις γραμμες που ήταν γεμάτες πέυκα.Τώρα δυστυχώς έχω φωτογραφίες να δειξω στην τρίχρονη κόρη μου από την ομορφη (κάποτε) περιοχή μας,και βλέπω πως σε λίγο καιρό ακόμα και το πάρκο θα το θυμόμαστε μόνο απο φωτογραφίες.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο δήμος που θα επρεπε να προστατευει το πρασινο,οχι μονο ειναι απον, αλλα ειναι και υπευθυνος για την κατακρεουργηση των δεντρων,του φυσικου περιβαλλοντος γενικως.Πριν καιρό ήρθαν και κλαδεψαν(κουτσουρεψαν) τους ευκαλυπτους στην οδο Δεληγιαννη γιατί κανεις δεν ξέρει.Ο δημαρχος νοιάζεται για τον πευκώνα γιατι ειναι απεναντι απο το δημαρχειο,αλλιως θα ειχε κοπει προ πολλου.Η κατάσταση με τον δήμο μας δεν ειναι μόνο ευθύνη του δήμου,αλλα όλων μας. Ο πολιτισμος μας φτάνει στο σημειο να κατεβαινω ολη την δημοκρατειας απο το νεκροταφειο ως την πλατεια με το καροτσι στον δρομο,γιατι τα καινουρια πεζοδρομεια ηταν χωρος σταθμευσης.Πραγματικα ντρεπομαι για την πολη μας αλλα και τους δημοτες της
    0

  • 17 Μαρτίου 2008, 01:56
    Permalink

    Συμπληρώνοντας τα ανωτέρω σχόλια θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Παρασκευή συνάντησα τον Δήμαρχο κ. Σαράντη, ο οποίος έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά το θέμα. Ο κ. Σαράντης δήλωσε ότι όλες οι απαιτήσεις του Δήμου είναι εντός των δυνατοτήτων που έχει η ΕΡΓΟΣΕ. Επίσης, η εμπλοκή του ΥΠΕΘΑ κάνει πιο δυσχερείς τις διαπραγματεύσεις.
    Στην εβδομάδα αυτή επίκειται συνάτηση Δήμου – ΥΜΕ και ΥΠΕΘΑ, υπό την πίεση των προθεσμιών που θέτει η ΕΕ για την επιδότηση του έργου.Οι όποιες ρυθμίσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Δήμου και των κατοίκων.
    Για το λόγο αυτό, στο βαθμό που θα χρειαστεί νομίζω ότι οι απλοί κάτοικοι μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν με όποια κινητοποίηση κριθεί σκόπιμη. Ακόμα και όσοι δεν ψήφισαν το Δήμαρχο.
    Υπενθυμίζω τέλος ότι και οι δυο Υπουργοί ΥΜΕ και ΥΠΕΘΑ εκλέγονται στην Β΄ Αθηνών.
    Φιλικά

  • 14 Μαρτίου 2008, 06:54
    Permalink

    Κύριε Αθανασάκη,
    Παίρνω αφορμή από τις πληροφορίες που δίνετε να σημειώσω ότι ο κ. Τσακίρης με προέτρεψε να πιέσω το Δήμο ώστε να κινηθεί εποικοδομητικά. Τούτο υποδηλώνει ότι η ΕΡΓΟΣΕ στο σκάκι με το Δήμο ψάχνει για στηρίγματα, προφανώς μεταξύ των ταλαιπωρούμενων δημοτών.
    Δεν γνωρίζω εάν είναι τραβηγμένο να υποθέσω ότι επιτείνει την ταλαιπωρία τους με αυτό τον στόχο.
    Πως αλλοιώς να εξηγήσω την “ομηρία” του τμήματος της οδού Κωνσταντινουπόλεως μεταξύ Αγ. Αναργύρων και Δημοκρατίας;
    Είναι εμφανές ότι εύκολα μπορεί να δοθεί, έστω και μια λωρίδα δρόμου στη χρήση, και να αποσυμφορήσει την πλατεία. Η πολύμηνη τοπική απραξία δεν έχει εμφανή εμπλοκή με το υπόλοιπο έργο (εάν έχει, νομίζω θα όφειλε η ΕΡΓΟΣΕ να την εξηγήσει, να μας πει γιατί καλά και σώνει μας ταλαιπωρεί, όχι μόνο σ αυτό αλλά και σε άλλα τμήματα του έργου).
    Μήπως κωλλυσιεργεί για να “ανταλλάξει” τη διευκόλυνση αυτή με κάποια υποχώρησή μας σε άλλο σημείο του έργου;

    Όσον αφορά την έλλειψη πληροφόρησης που αναφέρετε, αν και δεν είμαι νομικός τυχαίνει να γνωρίζω ότι ο νόμος 2690/1999 (ΦΕΚ Α΄ Αρ. 45/9-3-1999) (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) άρθρο 5 (πρόσβαση σε έγγραφα)δίνει το δικαίωμα, αν έχουμε έννομο συμφέρον να πληροφορούμαστε τις μελέτες, αποφάσεις, πρακτικά κλπ στοιχεία της ΕΡΓΟΣΕ, η οποία ως θυγατρική Δημόσιου Οργανισμού οφείλει να μας εξυπηρετεί – ως απλούς πολίτες. Τυχόν απόρριψη του αιτήματος πρέπει να αιτιολογείται (ο νόμος γράφει τις περιπτώσεις που εξαιρούνται) και να μας γνωστοποιείται εντός μηνός από τη σχετική αίτηση.
    Προσωπικά υφίσταμαι ζημία από την πρακτική της ΕΡΓΟΣΕ στην εκτέλεση του έργου, άρα έχω έννομο συμφέρον να την ελέγξω, τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά.
    Στο βαθμό που τμήματα του έργου δεν έχουν ακόμα μελετηθεί στο βαθμό που θα θέλαμε, ή αλλάζει βάσει νεότερων δεδομένων, υπάρχει τουλάχιστο το γενικό πλαίσιο προς τούτο – προδιαγραφές βάσει των οποίων οφείλει να ενεργήσει ο μελετητής.

    Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές αυτές, τις οποίες βρίσκετε αδικαιολόγητες, η άποψη μου είναι ότι η πέμπτη γραμμή και η μεγάλη πλατφόρμα προφανώς σχετίζονται με το 301 ΕΒ και είναι αποτέλεσμα μιας κντόφθαλμης απόφασης του ΥΠΕΘΑ να διατηρεί τέτοιους χώρους μέσα στον αστικό ιστό. Όπως έγινε με το Γουδί, την Ευελπίδων και άλλα στρατόπεδα είναι καιρός και το 301 να μεταφερθεί σε πιο κατάλληλο περιβάλλον, αυτό πρέπει να γίνει ένας κοινός μακροπρόθεσμος στόχος όλων των κατοίκων και του Δήμου. Όσο μένει εκεί αποτελεί καρκίνωμα που δημιουργεί προβλήματα (αλλά και στο ίδιο το 301 πιστεύω η παρουσία μας είναι πρόβλημα – μόνο που εμείς είμαστε πολύ περισσότεροι).
    Εάν έχω δίκιο για το 301, υπάρχει πράγματι κώλυμα, μπορεί να αρνηθούν την ενημέρωσή μας για λόγους εθνικής ασφάλειας. Οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε σε τούτο: Την απομάκρυνση του 301 ΕΒ.
    Φιλικά

  • 13 Μαρτίου 2008, 14:00
    Permalink

    Κύριε Μουστάκα,
    χωρίς να έχω την παραμικρή αμφιβολία για την κίνησή σας να επικοινωνήσετε με τον επιβλέποντα μηχανικό της ΕΡΓΟΣΕ για την πορεία των έργων, επιτρέψτε μου να έχω (αντίθετα) σφοδρές υποψίες, ότι ο εν λόγω μηχανικός δεν είπε όλη την αλήθεια. Πράγματι, τα έργα δεν έχουν σταματήσει, μιας και στο ύψος του δικού μου σπιτιού (Τριπόλεως 6) η εσκκαφή της σήραγγας συνεχίζεται κανονικά. Επίσης συνεχίζει κανονικά το εργοτάξιο απέναντι απο το 301 ΕΒ.
    Αναφορικά τώρα με τις δικαιολογίες του, είναι περίεργα κακόπιστη η θέση του περί αδυναμίας εκτέλεσης των έργων ανάπλασης από μέρους της ΕΡΓΟΣΕ. Τούτο διότι, από την την αρχή αυτού του έργου, οι κύριοι της ΕΡΓΟΣΕ αλλάζουν σχέδια και πλάνα ανά εξάμηνο, μη θεωρώντας σκόπιμο να ενημερώσουν τον Δήμο, ο οποίος με τη σειρά του (και διαχρονικά) δεν κόπτεται και ιδιαίτερα να ενημερωθεί.
    Κατά συνέπεια, η όποια συζήτηση κι ενημέρωση, την οποία σεις επικαλείσθε και εμείς ζητούμε εδώ και εννέα μήνες, πρέπει να γίνει πάνω στη βάση της ΠΛΗΡΟΥΣ ενημέρωσης για τις οριστικές προθέσεις της ΕΡΓΟΣΕ, πράγμα που δεν φαίνεται να επιθυμούν ούτε η ΕΡΓΟΣΕ αλλ ούτε (κι αυτό είναι το τραγικό) και ο Δήμος μας. Σκεφτείτε μόνο τούτο : ο Δήμος Αγίων Αναργύρων δεν είναι (;) σε θέση να πληροφορήσει τους δημότες για το τι χτίζεται απέναντι από το 301 ΕΒ, για την σκοπιμότητα και χρησιμότητα της πλατφόρμας μήκους 260 μέτρων του υπεραστικού σιδηροδρόμου αλλά και για την 5η σιδηροδρομική γραμμή, της οποίας τον Οκτώβριο 2007 διέψευδε την κατασκευή, όταν ήδη από 8 Ιουλίου 2007 γνώριζε την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον ΟΣΕ και το ΥΠΕΘΑ για την υλοποίησή της.
    Φιλικά

  • 13 Μαρτίου 2008, 06:31
    Permalink

    Επικοινώνησα σήμερα με τον κ. Τσακίρη, επιβλέποντα μηχανικό των έργων της ΕΡΓΟΣΕ.
    Τον ρώτησα για τη στασιμότητα του έργου, το οποίο τουλάχιστο στην περιοχή ιδιοκτησίας μου (Κωνσταντινουπόλεως 105)μένει επί μήνες τώρα στην ίδια κατάσταση.
    Παρετήρησα ιδιαίτερα ότι, όπως φαίνεται στον κάθε επισκέπτη, θα ήταν πλέον εύκολο το τμήμα της οδού Κωνσταντινουπόλεως από την Αγίων Αναργύρων μέχρι τη λεωφόρο Δημοκρατίας να δοθεί σε χρήση, ώστε να μειωθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής.
    Τούτο, ανεξάρτητα από την συνολική πορεία του έργου.

    Ο κ. Τσακίρης μου απάντησε ότι το έργο έχει σταματήσει λόγω απαιτήσεων του Δήμου όσον αφορά τον Πευκώνα και τις εργασίες ανάπλασης, τις οποίες ο ΕΡΓΟΣΕ δεν δύναται να ικανοποιήσει.
    Ανέφερε μάλιστα ότι στο τέλμα αυτό – που φαίνεται πολιτικό – μπορεί να χαθεί η επιδότηση από την ΕΕ και να ματαιωθεί το έργο.

    Νομίζω ότι το έργο δε μπορεί να ματαιωθεί, μπορεί όμως να υλοποιηθεί σωστά.
    Είναι σίγουρο ότι το τέλμα δεν οφελεί κανένα – το έργο έχει ήδη προκαλέσει τόσα προβλήματα, που πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την συντομότερη δυνατή ολοκλήρωσή του.

    Αφού είναι φανερό ότι χωρίς συναίνεση το έργο δε θα προχωρήσει, ενώ δε μπορεί πια να ματαιωθεί, ας ξεκινήσουμε μια δημόσια συζήτηση, ώστε να φανεί τι πάει να γίνει, να το μάθουμε και να το συμφωνήσουμε.
    Ας οικοδομήσουμε μέτρα εμπιστοσύνης. Υπάρχουν κινήσεις καλής θέλησης που μπορούν και πρέπει να γίνουν ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ ΕΡΓΟΣΕ, Δήμου και κατοίκων.

    Εκτός εάν ο Δήμος περιμένει τις επόμενες εκλογές και η ΕΡΓΟΣΕ τον από μηχανής θεό!

  • 16 Ιανουαρίου 2008, 15:04
    Permalink

    Αναφορά για τον Πευκώνα????????????

    Μου είναι δύσκολο να το καταλάβω πως η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμοδίων περικλύεται σε αναφορές μόνο για τον Πευκώνα! Εδώ και 2 χρόνια σχεδόν ο Δήμος των Αγίων Αναργύρων έχει κοπεί στα δύο,για να μεταφερθείς από τον ένα δρόμο στον απέναντι πρέπει να κάνεις το γύρο του δήμου,σε λίγο θα πηγαίνουμε μέχρι το Ιλιο για να φθάσουμε στο σπίτι μας!
    Η κίνηση έχει αυξηθεί τόσο πολύ που κάνεις 3 τέταρτα να φθάσεις στην πλατεία ενώ μισή ώρα να διασχίσεις την Πατησίων.Και φυσικά ούτε λόγος για το παρκάρισμα, σε λίγο θα ανεβάζουμε τα αυτοκίνητα στα δέντρα,έχουμε κάνει τα πεζοδρόμια πάρκινγκ και η δημοτικά αστυνομία έχει που και που την τρομερή ιδέα να μας δίνει κλήσεις για παράνομη στάθμευση!
    Η σκόνη που αναπνέουμε καθημερινά είναι αφόρητη, μπαίνει παντού, ακόμα και στα σπίτια, νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη σαχάρα το καλοκαίρι!Το αυτοκίνητο το αφήνεις το βράδυ και το πρωί το βρίσκεις σε κατάσταση παραλλαγής από τη σκόνη!
    Και τι να πεί κανείς για τα σκουπίδια, ο Δήμαρχος προνόησε να βάλει κάδους ανακύκλωσης αλλά δεν προνόησε να προσλάβει οδηγούς με δίπλωμα πιλότου ή να δημιουργήει ένα νέο σύστημα συλλογής των σκουπιδιών από τον αέρα, γιατί για να καταφέρουν να μπαίνουν και να βγαίνουν με την όπισθεν τα απορρυματοφόρα πρέπει να κάνουν δέυηση!
    Και μη ξεχάσω!Εδώ και πολλές ημέρες χορέυουν πεντοζάλι τα σπίτια που βρίσκονται πάνω στην οδό Κωνσταντινουπόλεως ακριβώς δίπλα στα έργα, οι γιαγιάδες νομίζουν ότι κουνιούνται συνεχώς και βρίσκονται ένα βήμα πρίν το Αλτσχάιμερ!
    Το κυριότερο από όλα?Πού είναι η μακέτα που απεικόνιζε την υλοποίηση του έργου?ΟΕΟ?
    Την αφέρεσαν για να φτιάξουν μια μεγαλύτερη ή μήπως για να την καθαρίσουν από τη σκόνη?ή μήπως γιατί άλλαξαν τα σχέδιά τους?Πόσο καιρό έχουν σκοπό ακόμα να κρατήσουν το τείχος που κλέινει όλη την οδό Κωνσταντινουπόλεως από την πλευρά του ιδρύματος?Η μήπως δεν έχουν σκοπό να τα γκρεμίσουν?
    Φυσικά και δεν διαφωνώ με τον Πευκώνα, κάθε άλλο, άλλα ας αναλογιστούμε λίγο τι συμβαίνει γύρω μας!Ας ξυπνήσουν επιτέλους όλοι οι πολίτες, αυτό το έργο μας αφορά όλους,μακάρι να υπλοποιηθεί και να φέρει την ανάπτυξη στον δήμο μας αλλά έλεος, δε μπορούμε να τα αφήνουμε όλα στην τύχη τους γιατί η κακοτυχία των αρμοδίων θα φέρει τη δικά μας κακοτυχία!
    Θα πρέπει να απολογηθώ ίσως για το όσο μπορούσα ελάχιστα ειρωνικό μου ύφος και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εφημερίδα σας.Θα χαιρόμουνα πολύ να δω ένα άρθρο στην εφημερίδα σας σχετικά με το ακριβές βέβαια πρόγραμμα υλοποίσης του έργου όπως ισχύει στην πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *