Αποκαθήλωση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Καματερό

photo-1.jpg

Την Κυριακή 13/2 στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Ομήρου στο Καματερό, η Επιτροπή Αγώνα Καματερού είχε καλέσει στις 10.30 το πρωί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια σε κεραία κινητής τηλεφωνίας τοποθετημένης σε παρακείμενο σπίτι.
Ο κόσμος της γειτονιάς αλλά και δημότες από άλλες περιοχές του Δήμου συγκεντρώθηκαν και απαίτησαν την αποκαθήλωση της κεραίας. Ζήτησαν την παρέμβαση του Δήμου στην αρμόδια Πολεοδομία ώστε να παρασχεθούν πολύ γρήγορα τα απαιτούμενα έγγραφα με τα οποία πιστοποιείται η παράνομη εγκατάσταση (χωρίς πολεοδομική έγκριση) της συγκεκριμένης κεραίας.
Με το τέλος της συγκέντρωσης αποφασίστηκε να γίνει πορεία μέχρι την οδό Κέννεντυ όπου ήταν τοποθετημένες, παράνομα επίσης, άλλες δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου ήταν τοποθετημένες οι παράνομες κεραίες (σημειωτέον εκεί μεγαλώνουν και τα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας) να ανέβουν στην ταράτσα για να τις κατεβάσουν, όπως και έγινε στη συνέχεια.
Το ραντεβού στη γειτονιά αυτή του Καματερού ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή 20/2 στις 10.30 π.μ. στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Ομήρου. Ελπίζουμε ο Δήμος να μεριμνήσει άμεσα στην απαίτηση των δημοτών να παραλάβει από την αρμόδια πολεοδομία τα απαιτούμενα έγγραφα, προκειμένου την ίδια μέρα να αποξηλωθούν οι παράνομες κεραίες.

Για το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να δείτε και εδώ: http://keraies.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *