Αυτές οι εκλογές ήταν δύσκολες…

Ξεκινήσαμε με κέφι. Καταφέραμε να συντονιστούμε Αγιαναργυριώτες και Καματεριώτες και περάσαμε πολύ ωραία δουλεύοντας μαζί. Εγκαινιάσαμε μια νέα συντροφική σχέση δίνοντας έναν ωραίο αγώνα όλοι και όλες μαζί. Την ημέρα των εκλογών πήγαμε με το ζόρι στα πόστα μας στα εκλογικά τμήματα. Ελάχιστες μέρες πριν είχαμε χάσει για πάντα τον Αλέκο μας.

Σιγά σιγά ξαναβρίσκουμε την καθημερινότητά μας και με αυτή την ανάρτηση ξαναβάζουμε μπρος και το μπλογκ μας. Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε ενεργοί και ενεργές, παρεμβαίνοντας, ασκώντας κριτική, παίρνοντας πρωτοβουλίες ταράζοντας την εκκωφαντική ησυχία της πόλης, όπως κάνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ήδη δημοσιευθεί τα περισσότερα. Για ιστορικούς λόγους παραθέτουμε παρακάτω ορισμένα στοιχεία τα οποία δανειστήκαμε από τον “Παρατηρητή”. Ενα μόνο θέλουμε να προσθέσουμε: στον αυριανό δεύτερο γύρο ο κόσμος της αριστεράς δεν πρέπει να δώσει ψήφο ανοχής σε καμιά από τις δύο πολιτικές εκφάνσεις του νεοφιλελευθερισμού.  Η δικιά μας μάχη πρέπει να δοθεί μόνο για υποψηφιότητες όπως αυτή του αγωνιστή Χρήστου Κορτζίδη στο δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού.

stavroi_4a9.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *