Διευθυντής Πολεοδομίας: Ας έρθει πρώτα το αυθαίρετο προκάτ κτίριο και βλέπουμε

Σε χθεσινή μας επικοινωνία με τον διευθυντή της Πολεοδομίας Δυτικής Αττικής κ. Δήμα, σχετικά με την επίσημη καταγγελία για το αυθαίρετο στην κεντρική πλατεία του δήμου αλλά και την επιστολή, με την οποία η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ζητά διευκρινίσεις για το όλο θέμα, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προηγούμενες διαπιστώσεις μας.
Ο κ. Δήμας μας ανέφερε πως κάποια στιγμή, κάπου και κάποτε θα ξαναγίνει αυτοψία, μιας και με την πρώτη οι εργασίες είχαν περιοριστεί στο υπάρχον κτίσμα. Δεν δίστασε μάλιστα να πει, ότι «ας έρθει πρώτα το αυθαίρετο προκάτ κτίριο και βλέπουμε» (!!!)
Όταν, για μία ακόμα φορά του καταγγείλαμε επώνυμα πως ο ιδιώτης συνεχίζει τις παράνομες εργασίες εκτός του υπάρχοντος κτίσματος, μας παρέπεμψε στην Αστυνομία και στη δημοτική αρχή. Στην δε απάντησή μας πως οι δύο παραπάνω κάνουν πως δεν βλέπουν, σήκωσε τα χέρια ψηλά, λες και δεν είναι ο μόνος αρμόδιος για τις πολεοδομικές παραβάσεις σε όλη την περιοχή της δικαιοδοσίας του.
Τα πράγματα είναι προφανή: η καταφανής παρανομία στην κεντρική πλατεία κουκουλώνεται με κάθε τρόπο τόσο από τη δημοτική διοίκηση όσο και από αυτούς που δουλειά τους είναι να τηρούν τη νομιμότητα.
Τους λόγους αυτής της συμπεριφοράς δεν τους ξέρουμε, ή μάλλον, τους ξέρουμε πολύ καλά.
Το λόγο πια πρέπει να έχει ο εισαγγελέας.
Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ, θα έρθει σε επίσημη και δημόσια επαφή με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που επιθυμούν την άμεση διακοπή των παράνομων εργασιών στην κεντρική πλατεία και θα καθορίσουν την κοινή τους δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *