ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

   Η  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” θέτει προ των ευθυνών της, την διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού για τη μη λειτουργία τμημάτων του αθλητισμού και πολιτισμού με τη δικαιολογία της μη ύπαρξης κονδυλίων για τις συμβάσεις χρόνου και έργου των εκπαιδευτικών. Γνωρίζουμε όλοι, ποιοι φρόντισαν τόσα χρόνια να μην υπάρχει μόνιμο προσωπικό αλλά προτίμησαν πελατειακό Δήμο και  εγκλωβισμό των εργαζομένων σε ένα φαύλο κύκλο, με αυτές τις βάρβαρες εργασιακές σχέσεις.     

   Η  διοίκηση “ΣΑΡΑΝΤΗ”,  παρόλο που δεν ξέρει πότε και αν θα αρχίσουν τα μαθήματα, προχώρησε σε αύξηση διδάκτρων στα τμήματα ωδείου και πολιτισμού του δήμου μας. (Ακολουθούν και τα αθλητικά τμήματα φανταζόμαστε). Ως «καλός» δήμαρχος δεν ξεχνάει την κομματική του προέλευση και επιβάλει χαράτσια στους συνδημότες μας. Τι κι αν σε διάφορους χαιρετισμούς του σε φυλλάδια εξάρει το πολιτισμό και διατείνεται ότι μέσω αυτού θα καταπολεμηθεί η κοινωνική κρίση .

   Η πρόταση της “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” για δωρεάν πολιτισμό και αθλητισμό  γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ στις μέρες μας που η μείωση των μισθών , η αύξηση των φόρων και της ανεργίας οδηγεί τους δημότες σε απόγνωση.        

   Ας γίνει  ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού μοχλός κοινωνικής ανάτασης και προβληματισμού και όχι μία ακόμη κερδοσκοπική μονάδα.          

   Η “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” καλεί τους δημότες να βρεθούν απέναντι τους, να τους χαλάσουν τα σχέδια και να μην τους αφήσουν να πετύχουν το σκοπό τους. Το έργο άλλωστε έχει ξαναπαιχτεί. Αποδιοργάνωση δημοσίων κοινωφελών οργανισμών και ξεπούλημα στους ημετέρους.

                                                                                        ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *