Κάντε όλοι δηλώσεις τώρα που γυρίζει…

από το  http://salata.wordpress.com

Οι προτάσεις Καρατζαφέρη για έξοδο από την κρίση:

1. Όποιος φοράει κουκούλα για οποιονδήποτε λόγο, να πηγαίνει στον εισαγγελέα. Συμπεριλαμβανομένων και όσων κρυώνουν, καθώς και όσων φοράνε κράνος full face. Εξαιρούνται οι καταδότες τα κατοχής.

redhood

2. Να συσταθεί ειδικό δικαστήριο για κουκουλοφόρους. Θα ονομάζεται έκτακτο κουκουλοδικείο και θα απαρτίζεται από στρατιωτικούς. Ρόλο εισαγγελέα θα επιτελεί ο ίδιος, άλλο στέλεχος του ΛΑΟΣ (όχι ο σεξολόγος), ή διορισμένος βασιλικός επίτροπος. Δεν θα υπάρχουν ένορκοι γιατί θα τους έχουν κρεμάσει. Οι μάρτυρες και ο συνήγορος υπεράσπισης θα είναι αστυνομικοί. Οι ποινές που θα μπορεί να επιβάλλει θα ξεκινάνε από ισόβια και θα φτάνουν μέχρι και ισόβια. Αθώωση δεν προβλέπεται.

3. Να εγκατασταθεί εισαγγελέας στα ΑΕΙ. Ευθύνη του θα είναι να καταργεί το άσυλο, να παίρνει καθημερινές απουσίες, να ελέγχει τους φοιτητές για κούρεμα και να βγάζει λόγους στις εθνικές γιορτές. Στα καθήκοντά του θα τον βοηθάει ομάδα παρακρατικών, που θα έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα να συγκαλεί τις φοιτητικές συνελεύσεις.

stigmi

4. Να παραποιηθεί η βαλλιστική έρευνα, για να προστατευτεί το κύρος των Ελλήνων αστυνομικών, που είναι παιδιά του λαού.

5. Να διοριστούν οι φασίστες και οι παρακρατικοί στο δημόσιο, προκειμένου να ανταποκρίνονται πληρέστερα στα καθήκοντά τους ως αγανακτισμένοι πολίτες.

6. Συγχαρητήρια στο ΚΚΕ.

Οι προτάσεις Πάγκαλου για έξοδο από την κρίση:

1. Να καταδικαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητής της κοινωνικής αναταραχής. Είναι γνωστό ότι οι ταραξίες τον λατρεύουν και ότι για χατίρι του Αλαβάνου και του Τσίπρα θα έπεφταν και στη φωτιά. Πράγμα που ήδη κάνουν άλλωστε.

2. Να καταδικαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το πανό στην Ακρόπολη. Μας διέσυρε διεθνώς και χάσαμε όλο το κύρος που είχαμε αποκτήσει με την παράδοση του Οτσαλάν.

3. Να βγάλουν ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος τα κοντά παντελονάκια και να σοβαρευτούν, γιατί αλλιώς ο Πάγκαλος θα συνεχίσει να λέει μαλακίες στα ΜΜΕ, για άλλα 15 χρόνια.

4. Να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ. Για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες του.

5. Να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία. Και να θεωρηθεί ως υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

6. Και στο κάτω κάτω, έναν δεκαπεντάχρονο καθαρίσανε, δεν θα το κάνουμε και εθνικό ζήτημα.

santa

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *