Παύλος Φύσσας: ΠΑΡΩΝ!

 

Παύλος Φύσσας: ΠΑΡΩΝ!

Η χτεσινοβραδινή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες αποτελεί την κορύφωση της ναζιστικής τρομοκρατίας. Πολλοί είχαν εγκαίρως προβλέψει ότι αυτοί που μαχαιρώνουν μετανάστες γρήγορα θα μαχαιρώσουν και ντόπιους αντιφρονούντες.

Το “αυγό του φιδιού”, όπως κατονομάστηκε από πολλούς ως τώρα, “έσπασε”. Εδώ καιρό το “φίδι” μεγαλώνει και μαθαίνει να δαγκώνει.
Εχθές, το δάγκωμά του ήταν θανάσιμο.

Ο Χρυσαυγίτης ναζί δεν δίστασε να σηκώσει το μαχαίρι και να επιτεθεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο γιατί είχαν διαφορετική άποψη. Γιατί ο Παύλος ήταν αγωνιστής για μια αξιοπρεπή ζωή που όλοι δικαιούμαστε. Γιατί ο Παύλος “δεν γούσταρε” το Χίτλερ, το Άουσβιτς και τα SS και δεν ήθελε τα νέα παιδιά να “δηλητηριάζονται” από τους απογόνους των ναζί στη γειτονιά του.

Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής δεν είναι όμως οι μόνοι ένοχοι.
Το χέρι τους οπλίστηκε από τον αστικό πολιτικό κόσμο που τους εξέθρεψε για δικό του συμφέρον και τους στηρίζει ακόμα. Από τη διαφθορά που ρίζωσε ο δικομματισμός στη χώρα μας. Από τα ΜΜΕ που τους διαφημίζουν καθημερινά. Από τον κόσμο του Κεφαλαίου που από πάντα στην ιστορία τους είχε στην εφεδρεία του.
Αλήθεια πότε η Χρυσή Αυγή τα έβαλε με κανέναν “δυνατό”; Με κανένα από τα “Μεγάλα Αφεντικά”; Πότε κόντραρε τον πλούτο στην Ελλάδα; Πάντα για τους αδύναμους μετανάστες μας λέει και κάνει καμιά φιέστα που και που -τύπου κατούρημα MEGA-, ανέξοδη, χωρίς κανένα κόστος για τα αφεντικά.
Τζάμπα μάγκες δηλαδή.

Η απαίτηση να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της φασιστικής δολοφονίας είναι αυτονόητη.
Το κίνημα όμως χρειάζεται να καταδείξει έμπρακτα στο δρόμο ότι οι απόγονοι των SS δεν έχουν θέση σ’ αυτή τη χώρα. Τη χώρα της Δημοκρατίας, των Ελευθεριών, της Δικαιοσύνης. Για αυτά παλεύουμε και όχι για τη σκλαβιά μας υπό άλλον δυνάστη.

Δημοτική κίνηση “Αλληλεγγύη, η δύναμή μας”
στους Αγίους Αναργύρους – Καματερό
18/09/2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *