Σήμερα στις 8:30 μ.μ. γλεντάμε στο στέκι της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ την απελευθέρωση του Μανώλη

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Η επιβεβαίωση του θανάτου των τριών εργαζομένων στη Marfin μας είχε βυθίσει στη σιωπή και μας είχε κόψει τα πόδια. Βγήκαμε αναγκαστικά από την ακινησία της συντριβής όταν έφτασε η είδηση ότι συνέλαβαν τον Μανώλη μας.
Το 23χρονο συντροφάκι μας από τους Αγ. Αναργύρους με τα χαριτωμένα ράστα κοτσιδάκια του.
Ως μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι αρχίσαμε τις απαιτούμενες ενέργειες. Να ειδοποιήσουμε δικηγόρους και βουλευτές, να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός, να συλλέξουμε πληροφορίες. Ζήσαμε 48 ώρες έντασης μια και τα δεδομένα άλλαζαν από ώρα σε ώρα.

Η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, το σακίδιο του Μανώλη γέμισε με κομμάτια μάρμαρου, οι κατηγορίες από πλημμελήματα μετατράπηκαν σε κακούργημα λόγω της μάσκας που είχε αγοράσει από το φαρμακείο, ο τρόμος μπροστά στο ενδεχόμενο προφυλάκισής του συνεχώς παρόντας.
Ευτυχώς στην περίπτωση του Μανώλη τα πράγματα πήγαν καλά. Αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί σε τακτική δικάσιμο και ως συνεπείς Γαλάτες θα γιορτάσουμε δεόντως το βράδυ στο στέκι της «απόδρασης».

Τέλος καλό, όλα καλά; Όχι. Γιατί πέρα από την ανακούφιση για τον «δικό» μας πιτσιρικά εξοργιζόμαστε με το προγκρόμ που κάθε λίγο και λιγάκι εξαπολύεται ενάντια στα παιδιά μας.

Το μήνυμα είναι σαφές: εσείς πιτσιρικάδες κινδυνεύετε ανά πάσα στιγμή να βρεθείτε στη ΓΑΔΑ ή στη φυλακή φορτωμένοι με ένα σωρό χαλκευμένες κατηγορίες ενώ εσείς οι μεγαλύτεροι έχετε καθήκον να τους αποτρέπετε από τις πορείες, να τους κρατάτε μακριά.

Κάνουν λάθος όμως ότι θα «μασήσουμε». Και τους διαμηνύουμε ότι όλα τα παιδιά είναι παιδιά ολονών μας, πορευόμαστε και δρούμε μαζί και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Εμείς οι «μαμάδες» και οι «μπαμπάδες» αγωνιζόμαστε μαζί με τα παιδιά μας για το παρόν μας και το παρόν τους, για το μέλλον τους.

Είμαστε περήφανοι/ες γι’ αυτά κι αποφασισμένοι να τα προστατεύσουμε.

Γι’ αυτό ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *