Συγκέντρωση για το Πάρκο Τρίτσης, Δευτέρα 14 Απρίλη, 6:30 στην πλατεία Αγ. Αναργύρων

parko1.jpg

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πάρκο στα Βαλκάνια κι’ ένα από τα 8 θεματικά πάρκα στην Ευρώπη κινδυνεύει με αφανισμό.

Η ανευθυνότητα της πολιτείας και των συν-διαχειριστών Δήμων αλλά και η τραγική διαχρονική ανεπάρκεια του Οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης απειλούν τόσο τον δημόσιο όσο και τον αυστηρά περιβαλλοντικό χαρακτήρα του, αφήνοντάς το έρμαιο στις ορέξεις των ιδιωτών, που τείνουν να το μετατρέψουν σε χώρο φτηνής αναψυχής με ανεπανόρθωτες συνέπειες για την πανίδα και χλωρίδα του.

Οι δημοτικές παρατάξεις ΑΠΟΔΡΑΣΗ Αγίων Αναργύρων, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ Ιλίου και ΕΞΟΔΟΣ Καματερού διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω στα σοβαρά προβλήματα αλλά και τους κινδύνους που απειλούν το Πάρκο, την Δευτέρα 14 Απριλίου 2008 και ώρα 18:30 στην κεντρική Πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Στην συγκέντρωση θα μιλήσει και ο Πρόεδρος του Συνασπισμού και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ Αλέξης Τσίπρας.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ Αγίων Αναργύρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *