ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την Τρίτη 17/1/2012 στις 7μ.μ. υπάρχουν 2 θέματα σχετικά με την τροφοδοσία των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου.

Το πρώτο θέμα είναι: η ανάκληση προηγούμενων αποφάσεων (521, 522 και 523/2011) που αφορούν προμήθειες τροφίμων έτους 2012 για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και το δεύτερο θέμα είναι: η απευθείας ανάθεση προμήθειας τροφίμων για την κάλυψη αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου έως 29/2/2012.

Στη συνεδρίαση αυτή, θα ζητηθούν απαντήσεις για τα σοβαρά προβλήματα λόγω έλλειψης τροφίμων που δημιουργήθηκαν στους σταθμούς, γι αυτό είναι χρήσιμο να παρευρεθούν εκπρόσωποι των γονέων αλλά και των εργαζομένων.

Εξίσου σημαντικό είναι και το θέμα που αφορά: την παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου “αναβαθμίσεις σε σχολικά κτίρια” (Α.Μ. 47/2009) και ταυτόχρονη παράταση της σχετικής Προγραμματικής σύμβασης με τον ΟΣΚ Α.Ε. Εξ αιτίας των καθυστερήσεων που έχουν σημειωθεί σε έργα που αφορούν τα σχολεία μας, οι κίνδυνοι για την ασφάλεια των παιδιών μας, πολλαπλασιάζονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *