Ανακοίνωση για τις επαναληπτικές εκλογές

Logo _new png_medium

Η δημοτική κίνηση «Αλληλεγγύη η δύναμη μας», ο επικεφαλής Γιώργος Κομματάς και οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων μας αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού.

Ο εκλογικός συνδυασμός μας έδωσε με ευπρέπεια την εκλογική μάχη. Προσπάθησε να κάνει γνωστές τις αρχές και το πρόγραμμά της που δίνουν λύση στα οξυμένα προβλήματα του Δήμου μας. Παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι αυτά που μπορούν να δώσουν διέξοδο από τη διαρκή υποβάθμιση των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού. Αυτές οι αρχές και αυτό το πρόγραμμα θα καθοδηγούν τη στάση μας την επόμενη τετραετία απέναντι σε όποιον ο λαός του Δήμου τοποθετήσει με την ψήφο του στη θέση του Δημάρχου.

Δυστυχώς κανένας από τους δύο υποψηφίους, οι οποίοι ασπάζονται και εξυπηρετούν νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις και πολιτικές, δεν πληροί τα κριτήρια ώστε να προτείνουμε στους δημότες να τον στηρίξουν στο δεύτερο γύρο. Ο κ. Σαράντης, ο οποίος άσκησε διοίκηση τα τελευταία δεκατρία χρόνια, φέρει ακέραια την ευθύνη για τη σημερινή αποκαρδιωτική εικόνα της πόλης μας. Αλλά και ο κ. Τσίρμπας, ο οποίος σε όλη την θητεία του ήταν στέλεχος στη διοίκηση Σαράντη, φέρει επίσης μεγάλο μερίδιο αυτής της ευθύνης για την πλήρη ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.

Με δεδομένο ότι κανένας από τους δύο δεν παρέχει τα εχέγγυα για να υποστηριχθεί από την παράταξή μας, καλούμε τους ψηφοφόρους και τους φίλους του συνδυασμού να ψηφίσουν ο καθένας με το δικό του κριτήριο.

Παράλληλα, επειδή την Κυριακή είναι και ο δεύτερος γύρος των περιφερειακών εκλογών, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τον κ. Πατούλη, γνήσιο εκφραστή ακραίων νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες, μεταξύ των άλλων, εκφράστηκαν και με την στάση του στο θέμα της χρηματοδότησης του πάρκου Τρίτση, όπου επέδειξε ευθέως εχθρική στάση.

Το μέλλον του Δήμου μας είναι ευθύνη όλων και η παράταξή μας θα βρίσκεται μαχητικά παρούσα σε όλες τις εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *