ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ;

Ένας χρόνος μνημόνιο και οι πολίτες βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ακρίβεια, πληθωρισμός, δραματική αύξηση των απολύσεων, σημαντική μείωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, απαξίωση παροχών υγείας, παιδείας κ.α.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ η οποία, σε συνεργασία με τους ντόπιους συμμάχους της (Ν.Δ., ΛΑΟΣ, βιομήχανοι κ.α. αρπαχτικά) και με την καθοδήγηση των ξένων αφεντικών  τους (Δ.Ν.Τ., Ε.Ε., Ε.Κ.Τ.) οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση προκειμένου να μη θιγούν τα υπερκέρδη τους.

Παράλληλα, στους δήμους και στα πλαίσια του Καλλικράτη αναπτύσσεται η ίδια φορομπηχτική πολιτική με τις τραγικές αυξήσεις δημοτικών τελών, τροφείων κ.α. και τη σχεδιαζόμενη εγκατάλειψη κάθε δημοτικής κοινωνικής παροχής που ανακούφιζε τους πολίτες.

Οι δράσεις  που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα σε όλη τη χώρα, είναι αναγκαίες και επιτακτικές. Κάθε λεπτό αδράνειας απ’ τη πλευρά του λαού είναι σιωπηρή συνενοχή. Η μόνη διέξοδος για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μετανάστες για όλη την κοινωνία είναι, να αντισταθούν σε αυτήν την βάρβαρη πολιτική.

Σε πλατείες, σε δρόμους, σε εργοστάσια, σε σχολεία, σε κάθε σημείο της χώρας, καλούμε τους πολίτες να οργανώσουν την αντίσταση τους με κεντρικό σύνθημα: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *