Καλό ταξίδι Γιώργο

Η παράταξή μας με πόνο και οδύνη, αποχαιρετά τον επικεφαλής της, Γιώργο Κομματά.

Ένας σπουδαίος άνθρωπος που όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για την καλοσύνη, το ήθος, την σεμνότητα, την πραότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και την ανιδιοτελή του προσφορά, έφυγε, δυστυχώς, από κοντά μας.

Εμείς, που ζήσαμε και συνεργαστήκαμε με τον Γιώργο, θα τον θυμόμαστε πάντα έχοντας ως πυξίδα μας την αγωνιστικότητα και την στάση ζωής του.

Με πάθος σαν και το δικό του θα συνεχίσουμε με τα ίδια ιδανικά, αναπολώντας τα ατέλειωτα βράδια που τα οράματά μας για μια καλύτερη πόλη συναντιόντουσαν και κάναν σχέδια για ένα καλύτερο αύριο.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα σου για την απελευθέρωση του ανθρώπου, για μια δίκαιη κοινωνία, για μια καλύτερη ζωή των ανθρώπων στην πόλη μας.

Γιώργο θα είσαι πάντα μαζί μας στους αγώνες μας, στα μικρά και στα μεγάλα, στα εύκολα και στα δύσκολα, στην πορεία μας για αλλαγές στην πόλη μας και την κοινωνία.

Καλό σου ταξίδι.

Η κηδεία του Γιώργου Κομματά θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων το Σάββατο 11/9/2021 ώρα 13:00 μ.μ. Θα ακολουθησει τελετή αποχαιρετισμού στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων.

Επιθυμία της οικογένειας του είναι: αντί στεφάνων, χρηματικό ποσό στην “Κιβωτό του κόσμου”.

Ένα σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκε στο  Αγρίνιο 1961.

Σπούδασε  στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευσή του στην Ορθοπεδική Χειρουργική .

Από τα νεανικά του χρόνια, ο Γιώργος ασχολήθηκε με τα κοινά, με τους αγώνες στο φοιτητικό και συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο  των γιατρών.

Το 1993 εγκαταστάθηκε στους Αγίους Αναργύρους, παντρεμένος με την Πόπη Σαμοίλη με την οποία  απέκτησε την Χρύσα και τον Δαμιανό.   Δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας ιατρείο στο κέντρο της Πόλης καθώς και ως συμβασιούχος Ιατρός ορθοπεδικός στο ΙΚΑ, επιτυχημένα κατά γενική ομολογία .

Αγάπησε τη πόλη μας και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να αλλάξει την εικόνα της.

Βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρόκληση των μεγάλων προβλημάτων της Δυτικής Αθήνας.

-Αγωνίστηκε με πάθος για να δώσει ζωή στο Πάρκο Τρίτση

-Για να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής που υποβαθμίζει τη ζωή στην πόλη μας και τη Δυτική Αθήνα,                 

-Για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου μας,                             

-Για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα στην παιδεία και την υγεία,                              

-Αγωνίστηκε για την κοινωνική δικαιοσύνη, τα δημοκρατικά δικαιώματα και τη βελτίωση της  κατάστασης των οικονομικά αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τελευταία χρόνια ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Αλληλεγγύη, η δύναμη μας”, αφιερώθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθώντας  ο Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού να γίνει μία  “πόλη να ζεις”.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *