Αύριο στο στέκι της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ το επόμενο μάθημα σκίτσου

Το μάθημα σκίτσου, γι’ αυτή την εβδομάδα, θα γίνει αύριο Τρίτη 5 Μάη.

Στο αυριανό μάθημα εκτός του Βαγγέλη Χερουβείμ,  θα συμμετέχουν και οι γνωστοί σκιτσιγράφοι, Τάσος Αναστασίου και Βασίλης Παπαγεωργίου.

Τάσος Αναστασίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα (1978), σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Σχολή Σκίτσου Ορνεράκη. Πρωτοδημοσίευσε σκίτσα στο περιοδικό Αντί τον Απρίλιο του 1999 και από το 2000 στην εφημερίδα Η Αυγή.

Από το 2001 εργάζεται ως σκιτσογράφος στην εφημερίδα Τα Νέα, όπου και γελοιογραφεί καθημερινά.

Το 2004 εξέδωσε λεύκωμα με πολιτικές γελοιογραφίες, με τον τίτλο Γκουντμπάι, μίστερ Μίλερ…., και από το 2005 συνεργάζεται με το περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ

Έχει βραβευθεί με έπαινο στην 2η Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας της Ρόδου (2004). Επίσης, ασχολείται με την εικονογράφηση και το κινούμενο σχέδιο.

Βασίλης Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1968 στην Αθήνα.
Ασχολήθηκε με τη γελοιογραφία, δημοσιεύοντας σκίτσα σε περιοδικά της Νομικής Σχολής Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε. Από το 1990 έως το 1992 συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΠΡΙΝ. Συνέχισε στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ όπου δημοσιεύει μέχρι σήμερα.

Από το 2005 συνεργάζεται με το περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ.Το 1998 εξέδωσε το κόμικ-στριπ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ από τις Εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ. Το χρονικό διάστημα 1999-2000 συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Εχει διδάξει σκίτσο στις Σχολές Πλάκα και έχει εικονογραφήσει εξώφυλλα βιβλίων και παραμύθια.
Εχει επίσης συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *