Γενική Συνέλευση της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ: Kυριακή 7 Μάρτη, 10:30 π.μ.

Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης αλλά και ταυτόχρονα μέσα σε ένα ιδιαίτερα θολό τοπίο που δημιουργεί το «Πρόγραμμα Καλλικράτης» κυριολεκτικά γραμμένο στο γόνατο, την Κυριακή 7 Μάρτη στις 10:30 π.μ. (στο στέκι της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ, Κωνσταντινουπόλεως 105, τηλ.:  210 2630956) συζητάμε τις θέσεις και τις άμεσες δράσεις – διεκδικήσεις της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ για ένα Δήμο δημοκρατικό, συμμετοχικό, οικολογικό και κυρίως αλληλέγγυο στους δημότες και τους κατοίκους του.

Στην συνέλευση επίσης θα γίνει εκλογή του επικεφαλής της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ και το άνοιγμα και η καλύτερη λειτουργία του στεκιού. 

Σας παρουσιάζουμε την εισήγηση του συντονιστικού της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ με τίτλο: Οι θέσεις της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ
για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων
apodrasi.pdf

Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση απαιτείται η συμβολή κάθε ενεργού πολίτη.

Μπες στο παιχνίδι – Άλλαξε τους κανόνες!

Όλοι μας, άνδρες, γυναίκες, εργαζόμενοι, άνεργοι, ανεξαρτήτως καταγωγής, μόρφωσης και ηλικίας, μπορούμε να πάρουμε την υπόθεση της πόλης στα χέρια μας. Γιατί η παρέμβαση στα όσα συμβαίνουν στην πόλη και επηρεάζουν τη ζωή μας δεν είναι δουλειά κάποιων ειδικών.
Σε μια εποχή συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας και περιορισμού των κοινωνικών δικαιωμάτων είναι απαραίτητος ένας Δήμος με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες μας και όχι να διαχειρίζεται τη λιτότητα που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις.

apodrasi1.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *