Γκολφινόπουλος Γιάννης

 Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Αγίων Αναργύρων)

 site_golfinopoulos1.jpg

Γεννηµένος το 1986 µεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους. Απόφοιτος του Πειραµατικού Λυκείου Αγ. Αναργύρων φοιτά σήµερα Γεωγραφία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήµιο. ΄Εχει εργαστεί και εργάζεται ως βοηθός αλουµινά, διανοµέας διαφηµιστικών, ερευνητής στο Διεθνή Αερολιµένα Αθηνών και ως σερβιτόρος. Γνωρίζει καλά τι θα πει ελαστικό ωράριο, απλήρωτες υπερωρίες, ανασφάλιστη εργασία, εργασιακό χάος και ακρωτηριασµένα συνδικάτα.

Διατέλεσε µέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών Γεωλογίας στο Πανεπιστήµιο της Αθήνας στο οποίο και υπήρξε φοιτητής. Πρωταγωνίστησε στους αγώνες και στις καταλήψεις του Συλλόγου ενάντια στο Νόµο Πλαίσιο και το ΄Αρθρο 16. Ενεργό µέλος του αντιπαγκοσµοιοποιητικού κινήµατος και του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουµ πήρε µέρος στην προετοιµασία και διοργάνωση του 6ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φορουµ (Αθήνα 2006), καθώς και στις διαδηλώσεις ενάντια στους G8 το 2007 στο Ρόστοκ της Γερµανίας.
Χρόνια λάτρης της µουσικής παρακολουθεί µαθήµατα drums και είναι ενταγµένος στις δυνάµεις της Φιλαρµονικής των Αγ. Αναργύρων τα τελευταία 13 χρόνια. Μέσα από την «Απόδραση» αγωνίζεται για τα κατά καιρούς ζωτικά προβλήµατα των Δήµων µας. Είναι µέλος της πολιτικής οργάνωσης «Κόκκινο» και πιστεύει σε έναν άλλο κόσµο που είναι εφικτός. Γιατί.. «ο κόσµος που µας ετοιµάσετε δεν µας χωράει, βοηθείστε µας τουλάχιστον να τον αλλάξουµε πριν είναι αργά».

One thought on “Γκολφινόπουλος Γιάννης

  • 26 Οκτωβρίου 2012, 12:27
    Permalink

    Ευτυχώς σε βρήκα!!Ήμουν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο και άκουσα τις απόψεις σου αλλά και τις αντιδράσεις των λοιπόν δημοτικών συμβούλων που κάθονταν απέναντι σου (3 απαρχαιωμένα ανθρωπόμορφα).Δεν άντεξα ειλικρινά και θέλω να σε συγχαρώ για το ήθος σου και για τις θέσεις σου.Έχεις την ψήφο μου στις επόμενες εκλογές!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *