Είμαστε πάλι εδώ…

Περάσαμε 15 ημέρες αγωνίας.
Το ερώτημα ήταν αν θα ανακτούσαμε τα αρχεία του site. Τελικά με την βοήθεια καλών φίλων τεχνικών τα καταφέραμε και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό.
Σ’ αυτό το διάστημα μας απασχόλησαν αρκετά σημαντικά γεγονότα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικότερο επίπεδο.
Να τα δώσουμε σε τίτλους.
1. Πρόσκληση σε διάλογο από τον κ. Δήμαρχο Αγ. Αναργύρων
Θέματα: κυκλοφοριακή μελέτη, πάρκο Τρίτσης, απομάκρυνση 301, αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη.
2. Ανακοίνωση της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ για τον διάλογο ( epistoli.pdf ).
3. Έγγραφο που συνυπογράφουν οι Δήμαρχοι Αγ. Αναργύρων κ. Νίκος Σαράντης, Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, Καματερού, κ. Νικήτας Καμαρινόπουλος και ο πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Λάμπρος Μίχος και αφορά στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” εστάλει στον αρμόδιο Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά ( diab_soyflia_ekpros.pdf ).
4. Σε συζήτηση που διοργάνωσαν οι “Φίλοι του Πάρκου” ( parko_filoi1.jpg ) προκλητικά οι Αντιδήμαρχοι Ιλίου, μετά από παρέμβαση μέλους της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ, δήλωσαν: Το ΠΑΡΚΟ είναι δικό μας αλλά κάνουμε υποχώρηση και σας το δίνουμε και σε εσάς, τα 150 στρέμματα είναι δικά μας και θα τα κάνουμε ότι θέλουμε, την χωματερή την κάναμε γιατί είχαμε ένα πρόβλημα, κλ.π. … Με αυτούς τους κυρίους, που θεωρούν το πάρκο τσιφλίκι τους, και προφανώς όχι ενιαίο δημόσιο χώρο δεν μπορείς να κάνεις μέτωπο για να σώσεις το πάρκο.
5. Λάβαμε χτες την κυκλοφοριακή μελέτη και σύντομα μετά από συνεργασία με ειδικούς θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παρατηρήσεις μας.
6. Κακλαμάνης ή ΟΜΕΡ ΠΡΙΟΝΗΣ χωρίς λόγια… ( omer_prionis.jpg )

Τέλος έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα το ημερολόγιο της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ με σκίτσα Ελλήνων σκιτσογράφων (Καλαϊτζής, Ιωάννου, Δερμετζόγλου, Ζερβός, Στάθης). Πληροφορίες για την αποκτησή του στο a.po.drasi@gmail.com .

exofulo.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *