Ηλεκτρονική… επικοινωνία: Οι πεζόδρομοι είναι θέσεις πάρκινγκ

“Ονομάζομαι Ν. Κ. και είμαι και εγώ Δημότης του Δήμου Αγίων Αναργύρων, γέννημα θρέμμα, όπως συνηθίζουν να λένε. Δεν είχε πέσει στα χέρια μου η εφημερίδα  «απόδραση» του Δήμου μας, αλλά όταν την ξεφύλλισα μου άρεσε.

Ομολογουμένως σαν Δήμος πιστεύω ότι έχουμε πολλά προβλήματα λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης. Είναι ένας δήμος « ΚΟΜΒΟΣ». Θέλω όμως να σταθώ στην επιστολή του συνδημότη μου (τεύχος 7 – σελίδα 23) για την πεζοδρόμηση της οδού Ούλωφ Πάλμε  και Σωκράτους.

Ωραίο ακούγεται και όμορφο θα ήταν να έχουμε πεζόδρομους αλλά με την σωστή έννοια του πεζόδρομου. Χωρίς καμία όμως εξαίρεση, και είναι λυπηρό, όλοι οι πεζόδρομοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά θέσεις πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των περιοίκων. Εγώ λοιπόν αν και η γνώμη μου δεν μετράει είμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στην συγκεκριμένη πρόταση και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να φορολογηθώ προκειμένου να γίνουν πεζοδρομήσεις.”

Ο κύριος Ν. Κ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της AΠΟΔΡΑΣΗΣ) σχολιάζει το mail  Να γίνει πεζόδρομος η Σωκράτους… που δημοσιεύτηκε και στο 7ο τεύχος της εφημερίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *