ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Η κυβέρνηση με την αδιαλλαξία της μετέτρεψε τους αγώνες των εργαζομένων σε πολιτικούς. Στόχος πλέον των εργαζομένων, των ανέργων, των φοιτητών, των συνταξιούχων κ.α. πρέπει να είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της αντιλαϊκής και λαομίσητης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Γιατί όπως είπε ο Ρήγας:

“Όταν η διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονα του, το να κάμη τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού, επανάστασιν, ν’ αρπάξη τα άρματα και να τιμωρηση του τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν απ’ όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητον απ’ όλα τα χρέη του. Αν ευρίσκωνται όμως εις τόπον οπού είναι περισσότεροι τύραννοι, οι πλέον ανδρείοι πατριώτες και φιλελεύθεροι πρέπει να πιάσουν τα περάσματα των δρόμων και τα ύψη των
βουνών, εν όσω ν’ ανταμωθούν πολλοί, να πληθύνη ο αριθμός των, και τότε ν’ αρχίσουν την επιδρομήν κατά των τυράννων, κάμνοντες εις κάθε δέκα ανθρώπους ένα δέκαρχον, εις 
τους πενήντα πεντηκόνταρχον, εις τους εκατόν εκατόνταρχον ο χιλίαρχος έχει δέκα εκατοντάρχους και ο στρατηγός τρεις χιλιάρχους• ο δε αρχιστράτηγος πολλούς στρατηγούς. ”

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ καλεί τα μέλη και τους φίλους της, όλους τους δημότες του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, να βγουν στο δρόμο στηρίζοντας τα δίκαια του λαού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *