Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Μέρα με τη μέρα δεκάδες συμπολίτες μας οδηγούνται στην ανέχεια εξαιτίας της ληστρικής πολιτικής της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ακροδεξιάς. Ήδη ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο 4 περιπτώσεις οικογενειών που ζούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και μήνες, επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Μπορεί το Δημοτικό συμβούλιο να πήρε απόφαση να στηρίξει αυτές τις οικογένειες, αλλά αυτό δεν αρκεί. Καθημερινά θα πληθαίνουν οι περιπτώσεις δημοτών που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες και προκειμένου να αναχαιτιστεί αυτό το φαινόμενο οι Δήμοι πρέπει να παίξουν το  ρόλο τους. 

Αφενός, να πρωτοστατήσουν και αυτοί στο πλευρό των συνδικάτων και των λαϊκών συνελεύσεων στην οργάνωση της πάλης για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης ληστρικής πολιτικής και αφετέρου να οργανώσουν πιό αποτελεσματικά την κοινωνική αλληλεγγύη στους δημότες που δοκιμάζονται.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ Η ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ υπερψήφισε χωρίς επιφυλάξεις και για τις 4 περιπτώσεις που αναφέραμε. Δήλωσε επίσης την πρόθεση της να συμβάλει, εκεί που ο κρατικός μηχανισμός δημιουργεί προβλήματα, με κάθε τρόπο στην ικανοποίηση αυτών αλλά και όσων περιπτώσεων έρθουν στο Δημοτικό συμβούλιο από κάθε πλευρά. Για μας η αλληλεγγύη δεν είναι ελεημοσύνη, ούτε παροχή. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους δημότες.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΡΕΥΜΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΡΟΥΧΑ κ.α.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *